Gel Nagellack: Varför Ska Du Ha Det Också »

Få dina naglar gjorda hemma med dessa fem enkla steg


En glänsande nagel är ett tecken på perfekt hälsa och hygien. En enda nagelkonst på en nagelsalong värt en bra summa pengar. Nu kan du spara hundratals pengar genom att följa dessa enkla tips.

1. Ta hand om dina naglar:

En hälsosam och blank skärpe är grunden till en vacker nagel. För att hålla din nagelhårig hälsosam, använd alltid någon nagelbandolja som Nagelbandsolja och Nagelvård från highgrade.se. Kvalitetsbeståndsdelarna i nageloljan kommer att ge glans till dina naglar, göra naglarna och Nagelförstärkning ännu mer märkbara.

2. Applicera baslacken:

Gnid dina naglar med en luddfri pappershandduk för att avlägsna smuts. Lägg till lite alkohol eller nagellackfjernare på nageln för att ta bort eventuella rester från tidigare nagelfärg. Utsöndring av olja eller smuts i eller utanför nageln kan skada din manikyr. Dessutom kommer en bra gnidning av alkohol oc kså att ta bort eventuella rester från nagelfiltrering. Efter det, applicera ett generöst lager av nagel primer för att bygga en grund för nagelfärg. Layla primer från highgrade.se kan öka hållbarheten hos dina gellack upp till 2 veckor.

3. Applicera nagellack:

I motsats till vad de flesta människor gör, skaka aldrig flaskan av din nagellack. Att skaka flaskan leder till bildandet av luftbubblor inuti flaskan som ofta leder till dåligt utseende. Försök rulla flaskan, istället för att skaka. Du kan använda en slät yta för att rulla flaskan, men med din handflata blir det rätt valet. Lägg nu ett mjukt lager nagelfärg på nageln och vänta på att det torkar ut.

4. Lägg till det andra lagret:

Även om det kan tyckas perfekt, men det rekommenderas starkt att lägga till ett andra lager av nagelfärg. Det första lagret kan verka perfekt, men inom några timmar kommer imperfekten att bli mer märkbar. För att radera eventuella fel lägger du till ett annat lager.

5. Rengör fläckarna runt fingret:

Vänta på att din nagelfärg helt torkar ut. Lägg sedan till några nagellackfjernare på en q-tip och ta bort eventuell märkbar fläck från fingret eller runt naglarna.2018-03-12 12:00:57    Permalink   

Dela med dig av "Få dina naglar gjorda hemma med dessa fem enkla steg" till dina vänner:


Kommentarer

Lämna en kommentar

Obligatoriska fält är markerade med *

*
*

Gellack

Idag senario många kvinnor gillar att applicera nagelfärger i olika färger och mönster att se vackrare ut. Så vi är här för att erbjuda gellack , nagelfärg, nagelsken och nagelkonstruktioner i olika... Läs mer
Idag senario många kvinnor gillar att applicera nagelfärger i olika färger och mönster att se vackrare ut. Så vi är här för att erbjuda gellack , nagelfärg, nagelsken och nagelkonstruktioner i olika färger och typer.
 Följ bloggaren via RSS

Senaste blogginlägg
Motala kommunFalu kommunAcademic WorkMotala kommunTierps kommunSkoljobb.seYrkesakademinTibble GymnasiumMotala kommunYrkesakademinPops AcademyAcademic WorkMikaelgården