Sociala Medier

Följ Skoljobb på flera olika plattformarVi på Skoljobb är stolta över att du kan följa oss på flera olika kanaler! Vi vill synas för dig som användare, medan vi kan möta dig på flera plan för att ge dig den hjälp du behöver.

Oavsett vart du är intresserad av att jobba så följ oss gärna på dessa plattformar!Facebook:
Här publicerar vi nya uppdateringar nästan dagligen och berättar för våra användare om de senaste nyheterna som händer inom företaget.

Följ oss på Facebook här


Twitter:
Skoljobbs Twitter-flöde uppdateras regelbundet med de senaste nyheterna. Lediga tjänster kommer också att publiceras här, liksom mycket annat som händer i företaget. Vi rekommenderar dig att följa detta om du letar efter ett nytt jobb.

Följ oss på Twitter här


LinkedIn:
Vi har nu skapat en affärssida för Skoljobb på LinkedIn! Detta är ytterligare ett steg i vår satsning på sociala medier och att nå ut till så många som möjligt. Här hittar du lediga tjänster och andra nyheter som händer i företaget.

Följ oss på LinkedIn här


Blogg:
Blogga om dina erfarenheter inom pedagogik! Ta chansen att berätta om dina arbetslivserfarenheter inom pedagogik, oavsett var du befinner dig - i Sverige eller utomlands. Det är ett perfekt sätt för dig att dela med dig av dina upplevelser till din familj och dina vänner, men även till fler av Skoljobbs besökare.

På så sätt kan just du samtidigt dela med dig av dina erfarenheter inom pedagogik och inspirera fler att söka sig dit. Du kan genom din blogg hjälpa andra att hitta rätt jobb!

Besök vår blogg härDela med dig av "Sociala medier" till dina vänner: