Vill du vara med och revolutionera den svenska grundskoleutbildningen?

Historien om Clio Online och Bonnier Education startade med tre goda vänner och en riktigt bra idé – de skulle revolutionera läromedelsmarknaden! När de startade Clio Online 2006 så bestod 99 procent av skolornas läromedel av böcker, papper och offlinematerial. Men lärarna och eleverna ville ha något annat. Något mer digitalt. Här kliver vi in.

I dag är Clio Online det största digitala undervisningsförlaget i Danmark. Våra portaler omfattar 15 av skolans ämnen, och hela 90 procent av landets skolor har tillgång till en eller flera portaler. Nu är vi på ingång i Sverige för att göra lärande roligt för eleverna och samtidigt underlätta arbetet för lärarna.

Clio Online och Bonnier Education

År 2015 sålde Clio Onlines tre grundare, Janus Benn Sørensen, Louise Herping Ellegaard och Lasse Guldsborg, majoriteten av Clio Online till Bonnier Business Press för att lansera Clio Online på nya marknader. Vi gick från Danmark till Sverige. Således skapades Bonnier Education.


Clio Online utvecklas i rekordfart

Vi brinner för att ständigt utveckla nya metoder inom utbildning i Sverige och vi är inte rädda för att delta i spännande diskussioner, innehållsrika samtal och målinriktat samarbete för framtidens skola.

Vi är nämligen med när – och där – det händer. Nu hoppas vi att du vill vara där tillsammans med oss!

På Bonnier Education ser vi till att hålla oss i framkant och vi satsar alltid på att utvecklas och inspireras i vårt arbete. Vi vet att utveckling är en förutsättning för att leverera goda resultat.
            
En innovativ och stimulerande företagskultur

På Bonnier Education arbetar vi i glada sammansvetsade team. Hos oss arbetar olika ämnesredaktörer med att producera material som följer svenska skolans läroplaner. Vi har videografiker och illustratörer som iscensätter roliga, pedagogiska filmer och animationer för lärande. Våra säljare arbetar för att få ut denna revolutionerande produkt på marknaden. Vi har även ett stort IT-team som arbetar med att utveckla vår plattform så att den fungerar perfekt. Tillsammans ska vi göra Clio Online från Bonnier Education till framtidens digitala läromedel i Sverige.

Våra produkter skiljer sig från våra konkurrenters på flera områden. Först och främst är vi 100 procent digitala och vi utvecklar och förbättrar våra produkter i tät dialog med våra användare. Dessutom är våra läromedel roliga, enkla, anpassningsbara och ständigt uppdaterade. Vi håller koll på vad som händer i omvärlden och ser till att de digitala portalerna alltid är aktuella, både vad gäller innehåll och utformning. Vi vill helt enkelt att det ska vara spännande och roligt att lära.

Kontaktinformation

Clio Online från Bonnier Education
Gjörwellsgatan 30
112 60 Stockholm
Mail: info@clioonline.se
Telefon: 08-505 248 00
Nyckelord: Chef och ledarskap, Grundskola, Gymnasieskola
Dela med dig av "Clio online" till dina vänner:
Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens lediga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka på Skoljobb

Kontaktinformation

Clio Online från Bonnier Education
Gjörwellsgatan 30
112 60 Stockholm
Mail: info@clioonline.se
Telefon: 08-505 248 00
Motala kommunJönköpings kommunMotala kommunSurahammars kommunPops AcademyMagnetica Education ABUddevalla kommunMarks kommunMagnetica Education ABSurahammars kommunMotala kommun