Söker du nytt jobb, nya möjligheter, nya utmaningar? Söker du personal till din skola? Vi finns till för dig!

Oavsett om du söker jobb eller söker personal, till en stor eller liten skola, om den är privat eller offentlig, om du söker jobb eller om du behöver personal för några dagar, några månader eller fast anställning.


Utgångspunkten på Din Pedagog är att skolor är under ständig förändring och utveckling och därför måste ha en ständig beredskap för att kunna vara framgångsrika. Den beredskapen kan innebära att nya medarbetare behöver rekryteras, att personal- och ledningsgrupper behöver handledning, att man behöver förstärka sin organisation tillfälligt eller att man behöver extra stöd vid förändringsprocesser.

Det kan också innebära att medarbetare av olika skäl behöver! sluta sin anställning. Då behöver medarbetaren professionellt stöd att utvecklas och ! så snabbt som möjligt gå vidare i en ny karriär. Vårt mål är att vara en heltäckande partner i personal- och utvecklingsfrågor!

På Din Pedagog har inte bara våra konsulter, utan även våra konsultchefer och rekryterare, lång personlig erfarenhet från pedagogisk verksamhet. Vi menar att det krävs kunskap kring skola för att kunna bidra med hållbara lösningar. Vi värdesätter därför att såväl våra medarbetare som konsulter håller sig uppdaterade kring ny forskning och debatten kring Sveriges framtida skola.Vi löser dina behov inom alla personalkategorier; rektor, lärare, elevhälsopersonal och olika typer av specialister. Våra kunder finns inom alla typer av skolor; stora och små, privata och offentliga, nystartade och väletablerade.

Vi börjar alltid med att gå igenom din skolas behov. Det gör vi för att förstå behoven och anpassa upplägget utifrån dem. Till exempel vad gäller organisation, målsättning och önskade kvalifikationer, men även omfattning av uppdraget. Därefter får ni ett förslag på upplägg samt en offert.

Ibland behöver man ett bollplank. Handledning kan handla om att komplettera en ledare med en ledarskapspartner, en lärare med en erfaren pedagog eller att arbeta processinriktat med en grupp.! Din Pedagog har goda resultat och erfarenhet av såväl enskild handledning som handledning i grupp.

Vi arbetar utifrån en strukturerad modell och kompletterar ofta handledningen med ledarprofiler och teamanalyser för att skapa förståelse för hur man kan använda sina olika egenskaper och förmågor på ett optimalt sätt.

Ett outplacementprogram hos Din Pedagog omfattar 12 veckor och är utarbetat efter en metod som syftar till att medvetandegöra personliga egenskaper och utvecklingsområden för en person som står inför att förändra sin karriär i någon riktning. Det ingår även konkreta träningsmoment för att bli bättre i intervjusituationer och nätverkande. Vi använder oss av modern teknik och filmar ofta våra träningsmoment.

Personalen är det viktigaste på din skola, det håller du säkert med om. De kan sprida glädje, kunskap, inspirera och göra din skola till en framgångsfaktor för eleverna. Motsatsen är också sann. Fel person på fel plats kan vara förödande för en skola. Därför är rekrytering viktigt!! På Din Pedagog matchar vi rätt lärare, rektor eller skolhälsopersonal med rätt skola. Vi är bra på att hitta rätt person eftersom vi arbetar dagligen med att rekrytera personal, för kortare och längre tid, till skolor runt om i landet.

Din Pedagog har ett stort nätverk och vi fyller på med nya intressanta kandidater varje dag.

Våra kunder vänder sig till oss för att få tag i kvalificerad och behörig personal för såväl längre och kortare uppdrag. Självklart finns möjligheten att ta över våra konsulter till er organisation efter avslutat uppdrag. En lösning många nystartade eller växande organisationer väljer. Våra konsulter är ofta egna företagare, med flera års erfarenhet från skolans värld, som väljer att samarbeta med oss för att vi har ett stort kontaktnät, många uppdrag och de bästa annonskanalerna.

Vi förmedlar konsulter med bakgrund som skolledare, specialpedagog eller lärare med specialistkompetens, till exempel yrkeslärare.

Vi har istället en intressant lösning med abonnemang på lärare. I abonnemanget ingår en personalansvarig från Din Pedagog. Redan från dag ett så är läraren anställd på skolan. Det gör det möjligt att ta över våra lärare utan rekryteringsarvode efter avtalstiden.

Skolan bestämmer självklart längd och omfattning på abonnemanget. Vi löser även skolors behov av personalpooler med hjälp av abonnemang på timanställda lärare.

Vi garanterar att du får rätt person på rätt plats till rätt kostnad. Oavsett om du arbetar på en stor eller liten skola, om den är privat eller offentlig, om du behöver personal för några dagar, några månader eller fast anställning. Dessutom erbjuder vi konsulttjänster och strategisk rådgivning inom personalfrågor.
Vi letar alltid efter nya konsulter, kandidater till fasta tjänster och lärarvikarier med flera som vill ha nya utmaningar. För oss är du viktig! Vi är måna om att ge våra konsulter och vikarier de bästa förutsättningarna att klara sina uppdrag. Därför tycker vi det är viktigt med introduktionsutbildningar, kompetensutveckling och att ha nära kontakt med våra konsultchefer och vår pedagogiska ledare.

Söker du jobb så är du välkommen att skicka in ditt CV till ansokan@dinpedagog.se. Vi får ständigt in nya uppdrag och ägnar tid åt att matcha ditt CV med rätt skola för dig.


Läs mer om oss!
www.dinpedagog.se

Gilla oss på Facebook!
www.facebook.com/dinpedagog

Kontaktinformation

Din Pedagog
Norra Skolgatan 8a
211 52 Malmö
Nyckelord: Förskola, Grundskola, Gymnasieskola
Dela med dig av "Din Pedagog" till dina vänner:
Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens lediga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka på Skoljobb

Kontaktinformation

Din Pedagog
Norra Skolgatan 8a
211 52 Malmö
Magnetica Education ABMotala kommunMotala kommunMagnetica Education ABSurahammars kommunMotala kommunSurahammars kommunPops AcademyJönköpings kommunUddevalla kommun