Vi fortsätter att växa!
Hermods är Sveriges äldsta utbildningsföretag, grundat år 1898. Hermods är också ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med 6 000 studerande årligen. Vi drivs av engagerade och dedikerade medarbetare, som brinner för utbildning samt att våra studerande når sina mål. Vill du också bli en av oss?
94,4% av medarbetarna på Hermods trivs med att arbeta i företaget "

Hermods vision är att genom innovation och kvalitet utveckla studerande, kunder och medarbetare!

Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål - däri ligger kraften som skapar resultat, oavsett om du är studerande eller anställd som skolledare, lärare eller projektledare hos oss.

Hur gör vi för att detta inte ska stanna vid tomma fraser? Grunden är att vi älskar det vi gör, oftast arbetar man hos oss för att man gjort ett medvetet val att arbeta med modern utbildning i privat regi. I det dagliga innebär det att vi försöker lyssna så noga vi kan på vart studenter, kunder och medarbetare vill nå – att tillsammans nå målen är vårt berättigande.
Utbildning är fyllt av tradition som ibland hindrar nyutveckling. Vi har ett uttalat mål att leda utvecklingen i branschen. Därför återinvesterar vi en stor del av vår vinst i de utbildningar vi driver i form av kursutveckling, pedagogisk utveckling med mera - till gagn för de studerande.

Allt ovan blir för oss en helhet - oavsett om det gäller en enskild studerandedialog kring studiemål eller om det rör hela företaget. Principen är densamma.

Keith Fransson
Verkställande direktör

Vi söker fortlöpande nya kollegor till spännande och utmanande tjänster. Nedan ser du våra utannonserade tjänster. Om du inte hittar en tjänst som motsvarar det du söker är du välkommen att skicka in en ansökan för framtida rekryteringar. Gör en spontanansökan genom att klicka på länken nedan. Välkommen med din ansökan!


Kontaktinformation

Hermods AB
Warfvinges väg 33
112 51 Stockholm
Tel: 08 - 410 251 00
Fax: 08 - 619 04 28
Nyckelord: Gymnasieskola
Dela med dig av "" till dina vänner:
Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens lediga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka på Skoljobb

Kontaktinformation

Hermods AB
Warfvinges väg 33
112 51 Stockholm
Tel: 08 - 410 251 00
Fax: 08 - 619 04 28
Motala kommunMotala kommunHvilan UtbildningMotala kommunSkoljobb.seHalmstads kommunMotala kommun