Jobba som lärare inom kompetensutveckling

Välkommen till Competens


Competens erbjuder ett omsorgsfullt urval av tjänster inom vuxenutbildning, konsultation, mentorskap, coachning och rehabilitering. Enkelt kan man säga att vi strävar efter att förse våra deltagare med allsidig och praktisk kunskap att ta med sig ut och omsätta i livet – kunskap som ligger till grund för en trygg och långsiktigt fungerande tillvaro. Competens har bedrivit verksamhet sedan 1995 och företaget finns idag representerat på ett 40-tal orter runt om i Sverige.

Våra tjänster

Vuxenutbildning & Sfi

Competens har ett brett utbud av enskilda kurser och paketerade yrkesinriktningar inom både grundläggande och gymnasial vuxenutbildning. Competens är också en stor aktör inom Sfi (Svenska för invandrare), inte minst i Stockholmsområdet där vi bedriver verksamhet i flertalet kommuner.

Industritekniska utbildningar

Competens är en betydande aktör inom området Industriteknik där vi erbjuder certifierande svets- och verkstadsteknikutbildningar samt utför valideringar. Competens utbildar främst på uppdrag av Arbetsförmedlingen men utför på vissa orter även kommunala utbildingar samt hjälper företag med valideringar och vidareutbildning. Competens industriutbildningar finns utspridda i hela landet och är väl renommerade hos våra uppdragsgivare.

Arbetsmarknadsinsatser

Competens fungerar som en partner till Arbetsförmedlingen och kommuner i deras arbete att hjälpa jobbsökande att komma in på arbetsmarknaden. Genom utbildning konsultation, mentorskap, coachning och rehabilitering stöder vi den arbetssökande på dennes resa mot ett liv i sysselsättning. Samtliga uppdrag utformas i enlighet med behovet på arbetsmarknaden. Competens arbetar därutöver även med att hitta nya vägar för medarbetare som står inför en uppsägning eller förändrad arbetssituation i så kallade omställningsuppdrag. Genom praktiska och handlingsinriktade insatser erhåller deltagarna viktigt stöd i sökandet efter ny sysselsättning.


Jobba som lärare inom kompetensutveckling

Medarbetarna är företaget

För oss är medarbetarna företagets största tillgång. Vi ställer följaktligen höga krav på att våra medarbetare ska ha en bred kompetens samt erfarenhet av den “verklighet” som våra utbildningar kräver. Självklart arbetar vi med trygga anställningsformer genom våra kollektivavtal och majoriteten av våra anställda runt om i landet är tillsvidareanställda. Tryggheten för våra medarbetare är också en trygghet för våra uppdragsgivare i likhet med de kvalitetskrav vi ställer på våra leverantörer.

Kvalitet

Vid planering av varje nytt uppdrag knyter vi nationellt erkänd expertis till vår organisation. Med detta förfarande vill vi säkra att våra utbildningskoncept håller en ständigt hög nivå. Vi förstärker dessutom kontinuerligt organisationen och utvecklar vårt nätverk inom det regionala näringslivet.

Vill du vara med och påverka?

Competens befinner sig i en tillväxtfas och har stort behov av medarbetare som är sugna på att vara med att påverka och bygga vårt företag vidare. Det finns stora möjligheter att vara med och forma företagets framtid genom kreativa idéer via varje specifik yrkesroll, på den lokala arbetsplatsen men också genom deltagande i olika gruppövergripande utvecklingsprojekt. Energi och drivkraft och konstruktiva idéer står högt på vår lista. Medarbetares specifika personliga utveckling, menar vi, är nyckeln till företagets och gruppens framtida tillväxt och framgångar.

Vi lägger regelbundet ut nya tjänster på vår karriärsida. Är du intresserad av en utannonserad tjänst eller vill du skicka in en spontanansökan? Besök www.iris.se för mer information. Välkommen med din ansökan.

Jobba som lärare inom kompetensutveckling

Kontaktinformation

Competens Utbildning AB

Besöksadress:
Sveavägen 34
111 34 Stockholm

Telefon
Växel: 08-39 92 00
Nyckelord: Gymnasieskola
Dela med dig av "" till dina vänner:
Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens lediga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka på Skoljobb

Kontaktinformation

Competens Utbildning AB

Besöksadress:
Sveavägen 34
111 34 Stockholm

Telefon
Växel: 08-39 92 00
Surahammars kommunMotala kommunMotala kommunMagnetica Education ABMagnetica Education ABMotala kommunSurahammars kommunMarks kommunPops AcademyJönköpings kommunUddevalla kommun