Pedagoger som väljer att arbeta i Hagfors kommun får möjlighet att vara delaktiga i ett spännande arbetsteam med engagerade medarbetare, där alla får bidra med sin specifika kompetens. Kommunen rekryterar lärare och förskollärare med omsorg – allt för att skapa en arbetsplats där barn, elever och medarbetare får möjlighet att växa och trivas i en inspirerande miljö.

Närhet är ett ord som beskriver Hagfors på ett passande sätt. I kommunen är närhet till varandra och till den rofyllda naturen, ett märkbart inslag i vardagen.

Klarälven slingrar sig genom det skogstäta landskapet och vattendrag, berg och orörd natur, öppnar upp för spännande aktiviteter på både sommar och vinter. Rally, skidåkning, fiske, jakt och vandring är några av de populära aktiviteterna.

Kommunen har cirka 12 000 invånare och ligger i norra delen av Värmland, belägen cirka 9 mil från universitetsstaden Karlstad.


Citat lärare

Jenny Dahlin
Lärare, Älvstranden bildningscentrum, årskurs 4-6

Jag gillar verkligen att arbeta med skolutveckling och att hitta nya sätt att förbättra och utveckla min undervisning, mig själv och skolan i stort. Som lärare på Älvstranden bildningscentrum har jag stora möjligheter att arbeta med just utveckling”.
Eva-Lena Nilsson
Förskollärare och utvecklingspedagog,
Älvstranden bildningscentrum, årskurs F-3

Vår verksamhet håller en hög och jämn kvalitet genom alla skolår. Lärarnas engagemang och fokus, att alla elever ska få den hjälp de behöver, är en av våra styrkor”.
Marie Pettergård
Språklärare, Älvstrandsgymnasiet

Jag tycker mycket om mitt arbete och glädjen i vardagen är oerhört viktig. Att erbjuda en stimulerande och bra lärandemiljö är något som vi i Hagfors satsat aktivt på och det märks”.
Jörgen Hultin
Slöjdlärare Älvstranden bildningscentrum,
årskurs 3-9

Jag har stora möjligheter att utveckla mitt yrke då jag arbetar i en öppen och idérik verksamhet. Jag trivs kanonbra”.
Carl-Henrik Johansson
Medielärare, Älvstrandsgymnasiet

Vi jobbar alla mot ett och samma mål och det handlar om att hålla eleverna i fokus. Vi arbetar efter att se till helheten och utifrån perspektivet att precis alla elever har rätt att lyckas utifrån sina egna förutsättningar".
Erik Fröjel
Speciallärare, Älvstranden bildningscentrum,
årskurs 7-9

Jag känner mig priviligerad som har fått möjligheten att arbeta i ett supermodernt bildningscentrum där barn och elever från förskoleåldern upp till gymnasiet verkar i samma byggnad”.
Mia Grahn
Förskollärare/utvecklingspedagog, förskolan Milan

Jag trivs att arbeta i en mindre kommun som Hagfors där naturen och den vackra omgivningen hela tiden gör sig påmind. Det känns fantastiskt att barnen får möjlighet att utvecklas i en trygg miljö på en plats där alla känner alla”.
Erika Steorn
Specialpedagog, Kyrkhedens skola

Det är många parametrar som påverkar förutsättningarna till lärande. God balans mellan social miljö, pedagogisk miljö och fysisk miljö är viktigt. När dessa tre samspelar så optimeras barnens och elevernas möjligheter till lärande”.
Mats Bergenfur
Lärare Kyrkhedens skola, årskurs 7-9

Det som kännetecknar Kyrkhedens skola är engagerade pedagoger, där lärande står i centrum. Intresse, kunskap och en öppen inställning genomsyrar arbetet i vår verksamhet”.
Läs mer om Hagfors kommun här

Kontaktinformation

Hagfors kommun
683 80 Hagfors
tlf: 0563-185 00
E-post: kommun@hagfors.se
Nyckelord: Chef och ledarskap, Förskola, Grundskola, Gymnasieskola
Dela med dig av "Välkommen till Hagfors kommun" till dina vänner:
Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens lediga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka på Skoljobb

Kontaktinformation

Hagfors kommun
683 80 Hagfors
tlf: 0563-185 00
E-post: kommun@hagfors.se
Pops AcademyJönköpings kommunMarks kommunMotala kommunUddevalla kommunMotala kommunSurahammars kommunMotala kommunSurahammars kommunMagnetica Education ABMagnetica Education AB