Välkommen till Ovanåkers kommun!


I Ovanåkers kommun är närheten till skog och sjö en naturlig del i vardagen. Barnomsorgen i kommunen är väl utbyggd och det finns ett stort utbud av förskolor, grundskolor och gymnasieutbildningar. Här finns också vuxenutbildningar på gymnasial nivå och möjligheter till högskoleutbildningar distans.

I Ovanåkers kommun är närheten till skog och sjö
en naturlig del i vardagen

Dessa kombinationer tillsammans med den trivsamma miljön gör kommunen idealisk för familjer. Kommunen har ett rikt förenings- och kulturliv. Näringslivet utmärkts av en stark industri- och småföretagartradition. I kommunen finns vackra hus och tomter till försäljning.I Ovanåkers kommun finns det ett stort utbud av förskolor, grundskolor och gymnasieutbildningar. Här finns också vuxenutbildningar på gymnasial nivå och möjligheter till högskoleutbildningar på distans.

Sedan 2002 har Lärarförbundet utsett landets bästa skolkommuner och Ovanåkers kommun hamnade i år på plats 67 och därmed den högst placerade kommunen i länet. Topposition för tredje året i rad!

Rankningen baseras på 14 kriterier och är uppbyggd på statistik från: SCB - Skolverket - Lärarförbundet - arbetsgivarorganisationen Sveriges Kommuner och Landsting, SKL.

De 14 kriterierna omfattar bland annat betygssnitt år 9, andel godkända elever, lärartäthet och friska lärare.Ovanåkers kommun ska vara en trygg och tillgänglig kommun för unga och gamla. Med delaktighet skapar vi en framtidstro och ett företagarklimat för en hållbar och dynamisk kommun.

Kontaktinformation

Ovanåkers kommun

Långgatan 24
828 80 Edsbyn

Tfn 0271-570 00

kommun@ovanaker.se
Nyckelord: Chef och ledarskap, Förskola, Grundskola, Gymnasieskola
Dela med dig av "Jobba i Ovanåkers kommun" till dina vänner:
Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens lediga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka på Skoljobb

Kontaktinformation

Ovanåkers kommun

Långgatan 24
828 80 Edsbyn

Tfn 0271-570 00

kommun@ovanaker.se
Surahammars kommunMotala kommunMotala kommunMagnetica Education ABUddevalla kommunJönköpings kommunMotala kommunPops AcademyMagnetica Education ABSurahammars kommunMarks kommun