Svedala tar ett helhetsgrepp på utveckling i förskola och skola och målet är att alla våra verksamheter ska prestera på en jämn och hög nivå, varje år. Vår verksamhet vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet och vi vet att våra professionella medarbetare är avgörande för att vi ska lyckas. Vi söker människor som tillsammans med oss vill jobba för att uppnå vår politiska vision – att bli en av de bästa skolkommunerna i Sverige. Vi är beredda att anta utmaningen, är du?

Svedala kommun en framtidsinriktad kommun som arbetar för hållbarhet, öppenhet, mod och engagemang. Att vara anställd i Svedala kommun är att spela en viktig roll i samhällets utveckling. Vi ser olikheter som en tillgång som bidrar till att öka effektiviteten och kreativiteten i vår organisation.

I Svedala görs satsningar på att digitalisera klassrummen och på att förbereda eleverna för informationssamhället. Vi har ett kritiskt förhållningssätt, höga förväntningar både på oss själva och på våra elever och vi uppmuntrar både personal och elever att nå utmanande och värdefulla mål. I Svedala kommun finns förskolor, grundskolor, gymnasium och vuxenutbildning som erbjuder en god framtidsanpassad utbildning för alla åldrar.


Vill du också arbeta i en skolkommun som arbetar långsiktigt för att alla ska lyckas?Kontaktinformation

Svedala kommun233 80 Svedala
Tel: 040-626 80 00
Epost: kommunen@svedala.se
Nyckelord: Förskola, Grundskola
Dela med dig av "Välkommen till Svedala kommun" till dina vänner:
Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens lediga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka på Skoljobb

Kontaktinformation

Svedala kommun233 80 Svedala
Tel: 040-626 80 00
Epost: kommunen@svedala.se
Magnetica Education ABJönköpings kommunMotala kommunMarks kommunPops AcademyMotala kommunUddevalla kommunMotala kommunSurahammars kommunSurahammars kommunMagnetica Education AB