Jobba som lärare på Tornadoskolan

Jobba som lärare på Tornadoskolan

Välkomna till Tornadoskolan

Välkomna till Tornadoskolan, den lilla skolan med engagerade pedagoger i en trygg miljö. Skolan där eleverna utvecklas till goda samhällsmedborgare! Skolan ska vara mer än bara en skola! Den skall även vara en plattform där elever kan växa och utvecklas som människor.

Vårt förhållningssätt präglas av hög relationskompetens med fokus på helheten och vi har alltid en vilja att driva utvecklingen framåt. Vi arbetar utifrån en gemensamt utformad värdegrund och har hög måluppfyllelse.

Jobba som lärare på Tornadoskolan

Med en helhetssyn på eleverna och ett stort lärarinflytande är sammanhållningen utmärkande. Skolan präglas därför av trygghet och social trivsel som byggs upp genom skolans litenhet och känslan av gemenskap och delaktighet. Det är nära till beslut i och med ett tätt samarbete mellan alla enheter och ledning på skolan. Skolan kännetecknas av hög vuxennärvaro som skapar en nära kommunikation med elever.

Jobba som lärare på Tornadoskolan

Tornadoskolan är en enparallellig friskola i Skarpnäck med ”1-16-års perspektiv” vilket gör att vi kan följa barnets och elevens utveckling över tid. Vi ser hälsa och lärande som förutsättningar för varandra.

Skolan består av förskola, förskoleklass, integrerad fritidsverksamhet, fritidsklubb och grundskola åk 1-9.


Skolan ligger bara några minuters promenad från tunnelbanan. Förskolan ligger alldeles intill i varsitt bostadsområde med inhägnad utegård med lekredskap. I nära anslutning till förskolan och skolan finns flera parkområden som utnyttjas flitigt för besök.

Jobba som lärare på Tornadoskolan

Den lilla förskolan och skolan, det fördelaktiga läget, den höga vuxennärvaron och den upplevda kvalitén gör Tornadoskolan till ett naturligt val för många familjer i Skarpnäck och dess omgivning. Skolan ligger i lugn miljö i ett bostadsområde med blandad bebyggelse och har en fin skolgård med egen fotbollsplan, lekplats och naturområde.

Kontaktinformation

Tornadoskolan
Gondolgatan 16
128 32 Skarpnäck
Tel: 08-447 35 40
Nyckelord: Förskola, Grundskola
Dela med dig av "Jobba i Stockholm Tornadoskolan - som pedagog och ledare" till dina vänner:
Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens lediga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka på Skoljobb

Kontaktinformation

Tornadoskolan
Gondolgatan 16
128 32 Skarpnäck
Tel: 08-447 35 40
Pops AcademyMarks kommunMagnetica Education ABSurahammars kommunUddevalla kommunMotala kommunSurahammars kommunJönköpings kommunMotala kommunMagnetica Education ABMotala kommun