Light Theme

Vill du jobba med engagerade medarbetare i en organisation som sätter servicen till medborgare och kunder främst? Välkommen till Karlskrona kommun, Blekinges största arbetsgivare med 5 500 medarbetare. Världsarvsstaden Karlskrona med sitt unika läge mitt i skärgården är en av Sveriges soligaste städer och bjuder på fantastisk natur oavsett om du gillar hav, skog eller landsbygd.

Jobba i skolan

11 000 barn och ungdomar, 85 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor och cirka 2 300 medarbetare. Tillsammans skapar vi framtidens Karlskrona. Vill du vara en del av det arbetet? Sök ditt nya jobb hos oss.

Alla som arbetar i Karlskrona kommun har ansvar för att skapa goda relationer och ett arbetsklimat där alla vill göra ett bra arbete. Det ska vara roligt och kännas viktigt att gå till jobbet. Det är vi tillsammans som skapar ett bra medarbetarskap som präglas av öppenhet, respekt och samarbete. Som medarbetare i Karlskrona kommun har du möjlighet till stort eget ansvar och vi vill att du känner dig stolt över allt bra du gör! Det är viktigt att du som medarbetare känner glädje och tillfredsställelse i ditt jobb. Hur gör vi för att känna oss stolta i vardagen? Jo, vi tar vara på alla tillfällen att uppmuntra varandra.

Kontaktinformation

Karlskrona kommun
371 83 Karlskrona
Besöksadress: Östra Hamngatan 7B
Telefon: 0455-30 30 00 (växel)
Fax: 0455-30 30 30
karlskrona.kommun@karlskrona. se
Motala kommunYrkesakademinFalu kommunSkoljobb.seTibble GymnasiumTierps kommunYrkesakademinHammarö kommunAcademic WorkPops AcademyMikaelgårdenMotala kommunMotala kommun