Vill du arbeta hos Sveriges största arbetsgivare? Är du en öppen och varm person som brinner för alla människors lika värde och rätt till bra utbildning? Då är Lärvux arbetsgivaren för dig!

Arbetsmarknadsförvaltningen i Stockholms stad ansvarar för stadens samlade arbetsmarknadsinsatser, vuxenbildning och utbildning i svenska för invandrare. Det gemensamma uppdraget är att rusta människor för jobb och vi samverkar mellan olika verksamhetsområden för att hitta de bästa lösningarna för stockholmarna.

Lärvux är en enhet inom arbetsmarknadsförvaltningen som riktar sig till personer över 20 år inom vuxenutbildningen med inlärningssvårigheter. Vår verksamhet präglas av hög kvalitet, flexibilitet och pedagogisk mångfald. Vi erbjuder utbildning med hög kvalitet som utgår från individens förutsättningar och behov, där vi ger alla elever möjlighet att forma studier efter önskemål.


“Vuxenutbildningen ska alltid möta varje elev utifrån hans eller hennes behov och förutsättningar”


Kontaktinformation

Lärvux Stockholm
Adress: Rosenlundsgatan 54,
118 63 Stockholm
Telefon: 08-508 332 48
Nyckelord: Chef och ledarskap, Gymnasieskola, Yrkeshögskola
Dela med dig av "Välkommen till Lärvux!" till dina vänner:
Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens lediga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka på Skoljobb

Kontaktinformation

Lärvux Stockholm
Adress: Rosenlundsgatan 54,
118 63 Stockholm
Telefon: 08-508 332 48
Uddevalla kommunJönköpings kommunSurahammars kommunMagnetica Education ABPops AcademyMotala kommunMotala kommunMotala kommunMarks kommunSurahammars kommunMagnetica Education AB