I Norrköpings kommun är vi 9 000 medarbetare som tillsammans skapar Norrköping, varje dag. Vårt gemensamma uppdrag är att ge service och göra samhällsnytta, och på olika sätt värna om den kreativa mötesplats som Norrköping är idag.

Norrköpings Skola är öppen för alla. Oavsett bakgrund, ålder, ursprung eller etnicitet. Och vår uppgift är, lite förenklat, att se till att varje elev får så goda förutsättningar som möjligt att klara sig bra i livet.

En av våra viktigaste drivkrafter är viljan att göra en samhällsinsats. Att tillföra värde i människors liv och vardag. Att betyda något för barnen som växer upp. Att ge dem möjligheter och verktyg som hjälper dem skapa sin egen framtid, och förhoppningsvis förverkliga några av sina drömmar.

Det låter kanske enkelt, men i verkligheten är det svårt och utmanande. Därför krävs det lite extra av oss om vi vill göra skillnad. Och det vill vi naturligtvis.
Med skolor för alla stadier i livet

I Norrköping finns ett universitet av världsklass. Ett faktum som inspirerar oss att skapa rätt förutsättningar för livslångt lärande i alla åldrar.

En skola för alla - på riktigt!
Kan man bli specialist på att skapa bra lärande för alla? Vi tror faktiskt att det finns en styrka i mångfalden.

Genom att tackla praktiska och pedagogiska utmaningar skaffar vi oss unika kunskaper och resurser som hjälper oss i den ständiga utvecklingen av både helheten och delarna. Därför kan vi också ta ansvar för hela skolgången, från förskolan till vuxenutbildningen. Vi skapar trygghet genom kontinuitet.

Kan man få högsta betyg i kreativitet?
I Norrköpings skolor tänker vi gärna i nya banor. Dels för att uppfylla Skolverkets mål på bästa sätt, men framförallt för att uppmuntra elevernas skaparkraft och kreativa förmåga. Och då syftar vi inte bara på ämnen som teckning och slöjd. Det kreativa lärandet fungerar över alla ämnesgränser. Inte minst inom matematik.Läs mer om Norrköping på nästa sida.

Kontaktinformation

Norrköpings kommun
Rådhuset
601 81 Norrköping

Tfn: 011-15 00 00
Fax: 011-13 52 10
E-post: norrkoping.kommun@norrkoping.se
Nyckelord: Förskola, Grundskola
Dela med dig av "Jobba i Norrkoøpings kommun" till dina vänner:
Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens lediga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka på Skoljobb

Kontaktinformation

Norrköpings kommun
Rådhuset
601 81 Norrköping

Tfn: 011-15 00 00
Fax: 011-13 52 10
E-post: norrkoping.kommun@norrkoping.se
Surahammars kommunPops AcademyUddevalla kommunMotala kommunMotala kommunMotala kommunSurahammars kommunMarks kommunMagnetica Education ABJönköpings kommunMagnetica Education AB