Sundbyberg är den kommun som växer mest i Sverige. Vi bygger många nya bostäder och invånarantalet ökar varje år. Behovet av vår service ökar därför och vi behöver anställa många nya medarbetare och chefer.


Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Våra medarbetare utför Sveriges viktigaste jobb varje dag. Oavsett var i staden du jobbar har vi det gemensamt att vi är till för Sundbybergs stads medborgare.

Vi vill ta till vara våra medarbetares kunskaper, färdigheter och goda idéer och ge förutsättningarna för att kunna utföra ett effektivt arbete. Alla medarbetare i staden har även ett eget ansvar för sin utveckling. Jobbar du hos oss tar du själv initiativ utifrån verksamhetens uppdrag och mål. Vi vill självklart ge dig som medarbetare goda förutsättningar att göra ett bra jobb, trivas på jobbet och må bra. Arbetsprestation och hälsa går hand i hand."Vi vill självklart ge dig som medarbetare goda förutsättningar att göra ett bra jobb"Ett jobb i Sundbyberg är enkelt att ta sig till både med bil och med kollektivtrafik. Vi har pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar.
Sundbyberg är helt enkelt en nära stad.


Kontaktinformation

Sundbybergs Stad
Östra Madenvägen 4
172 92 Sundbyberg
Tlf: 08-706 80 00
Nyckelord: Förskola, Grundskola, Gymnasieskola
Dela med dig av "Sundbyberg Stad" till dina vänner:
Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens lediga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka på Skoljobb

Kontaktinformation

Sundbybergs Stad
Östra Madenvägen 4
172 92 Sundbyberg
Tlf: 08-706 80 00
Surahammars kommunPops AcademyJönköpings kommunMotala kommunUddevalla kommunMagnetica Education ABMarks kommunMotala kommunSurahammars kommunMagnetica Education ABMotala kommun