Light Theme

Våra stjärnor vågar växa och glänsa!

Hos oss får barn och vuxna utvecklas inte bara kunskapsmässigt utan också personligt och socialt, utifrån sina egna förutsättningar. Vi tror på alla människors lika värde samt att vi alla är stjärnor, både elever och personal. Hos oss får våra stjärnor trygghet att våga växa och glänsa.

Hög kvalitet och en röd tråd genom hela skoldagen

Glädje, respekt, en bra attityd och ansvarstagande är Vetenskapliga skolans grundstenar i både lärandet och organisationen. Vi är ett stolt team av engagerade lagspelare med fokus på kvalitet.

Hos oss samarbetar resurspedagoger och lärare professionellt i ett väl inarbetat system för att säkerställa hög kvalitet och en röd tråd genom hela skoldagen, för både elever och personal, vad gäller undervisning, specialpedagogiska insatser, fritidsverksamhet och raster, etc.

Vi har ingen klass över 25 elever, vi har nära till besluten och vi förväntar oss att alla är med och bidrar till att få vår skola att växa och glänsa! Vi arbetar tight tillsammans med en stark gemenskap.

Kontaktinformation

Bergavägen 21
184 30 Åkersberga
Rektor Eva Ljungström:
eva.ljungstrom@vetenskapligaskolan.se
070-759 99 00
www.facebook.com/Vetenskapliga
Nyckelord: Grundskola
Dela med dig av "Vetenskapliga skolan" till dina vänner:
Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens lediga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka på Skoljobb

Kontaktinformation

Bergavägen 21
184 30 Åkersberga
Rektor Eva Ljungström:
eva.ljungstrom@vetenskapligaskolan.se
070-759 99 00
www.facebook.com/Vetenskapliga
Surahammars kommunMotala kommunSurahammars kommunMagnetica Education ABMotala kommunPops AcademyMarks kommunJönköpings kommunMagnetica Education ABMotala kommunUddevalla kommun