Läs om arbetsgivare


Här berättar profilerade arbetsgivare om hur det är att jobba på deras arbetsplats och vad de har att erbjuda just dig.


Sök på   

Arboga kommun

Arboga kommun är centralt beläget i västra Mälardalen med en närhet till städer som Örebro, Västerås och Eskilstuna. Hos oss är det även nära mellan politiker, chefer, medarbetare och verksamheter.Det skapar förutsättningar för delaktighet och inflytande på arbetsplatsen.
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (1)

Arvidsjaurs kommun

Arvidsjaur har ca 6 500 invånare. Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland med goda kommunikationer. Kommunen har en hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet.
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (5)

Bjurholms kommun

Bjurholm är en liten kommun med drygt 2 400 invånare, med bra lokal service och pendlingsavstånd till Umeå och till Botniabanan. Naturen i Bjurholm bjuder på stor variation. Njut av lugnet, tystnaden och stillheten i de storslagna vyerna.
Läs mer...

Bodens kommun

Bara tre mil från havet i Norrbotten ligger trivsamma Boden med 28 000 invånare. I denna moderna och hållbara småstad har du när till det mesta. Inte minst till spektakulär natur, något som barn i alla åldrar får utnyttja.
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (4)

Borås Stad

Att arbeta hos oss innebär att vara med i en spännande utveckling med engagerade medarbetare. Vår utgångspunkt är att lärandet skapas i det goda klassrummet, vilket präglas av ömsesidig respekt.
Läs mer...

Botkyrka kommun

Botkyrka har 22 kommunala grundskolor, tre kommunala gymnasieskolor och 50 kommunala förskolor. Lärandet här är dynamiskt med tydligt fokus på att utforma pedagogiska lärmiljöer med jämn och hög kvalitet.
Läs mer...

Clio online

Historien om Clio Online och Bonnier Education startade med tre goda vänner och en riktigt bra idé – de skulle revolutionera läromedelsmarknaden!
Läs mer...

Competens Utbildning AB

Vi samlar kraften i människor, företag och samhälle. Så enkelt kan man beskriva tankarna bakom Competens - ett av Sveriges snabbast växande företag inom kompetensutveckling.
Läs mer...

Din pedagog

Utgångspunkten på Din Pedagog är att skolor är under ständig förändring och utveckling och därför måste ha en ständig beredskap för att kunna vara framgångsrika.
Läs mer...

Engelska Skolan Norr

På Engelska Skolan Norr drivs vi av idén att olika kulturer berikar oss och att kvalitativ undervisning ger höga resultat. Bra utbildning är helt enkelt en bra investering i framtiden.
Läs mer...

Falu kommun

Falun är en upplevelse, världsarvsstaden med den historiska gruvan i centrum. Här kan du strosa i faluröda kvarter och njuta av en vacker och levande stad.
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (10)

Fyrklöverns Montessori

Fyrklöverns Montessori grundades 2002 och drivs i samma anda sedan starten. Verksamheten har gradvis utökats till dagens 3 förskolor samt en grundskola F-5. Ett skolföretag som är lokalt baserat och verksamt i Helsingborg.
Läs mer...

Gnesta kommun

Barn- och utbildningsnämnden är mån om att personalen känner ansvar och delaktighet för utvecklingen i den egna verksamheten och har god insyn i beslutsprocessen. Vi har kontinuerliga fortbildningsträffar och handledning för våra pedagoger, utifrån deltagarnas önskemål och behov.
Läs mer...

Gävle kommun

Gävles 92 000 invånare bor vid havet, på 80 minuters tågresa från Stockholm. Här finns en högskola med 12 500 studenter och ett rikt kultur- och fritidsutbud. Vi har 7.200 anställda och omsätter 5,3 miljarder kronor.
Läs mer...

Göteborgs Stad Västra Hisingen

Stadsdelsförvaltningen Västra Hisingen erbjuder dig ett omväxlande och meningsfullt jobb med möjlighet att göra skillnad.
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (26)

Hagfors kommun

Hagfors har 12 000 invånare och ligger i vackra Klarälvdalen. Kommunen är hemort för världsmästare, VM-rally och marknadsledande verktygsstål.
Läs mer...

Halmstads kommun

På Sveriges västkust ligger Halmstad, landets 19e största kommun med över 97 785 invånare.
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (11)

Hammarö kommun

Goda resultat gör att Hammarö kommun rankas som en av de bästa skolkommunerna i landet. Vår verksamhet håller en jämn hög kvalitet genom skolåren tack vare personalens hårda arbete och fokus på helhetsperspektivet för barn och elever 1-16 år.
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (7)

Hudiksvalls kommun

- Hudiksvall är en bra kommun att se sina barn växa upp i. Det är ingen klyscha att det är glatt här, säger Bengt Viksten, rektor på Bromangymnasiet och får medhåll från kollegor, elever och föräldrar.
Läs mer...

Hultsfreds kommun

Att jobba med lärande i Hultsfreds kommun innebär att du arbetar tillsammans med andra. Vi tar tillvara på varandras kompetenser, vi inspirerar och inspireras av kollegor och elever. Vi gör varandra bra!
Läs mer...

Härryda kommun

I Härryda kommun är vi stolta över att våra förskolor och grundskolor håller en hög kvalitet. Våra brukarundersökningar visar att barn och vårdnadshavare trivs och tycker att de har goda förutsättningar att utvecklas i våra kommunala förskolor och grundskolor.
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (15)

Karlstads kommun

Varmt välkommen till Karlstad – vi är kända både som solstad och skolstad!
Läs mer...

Kinda kommun

Kinda är skolkommunen där det skolutvecklas på många områden. Här bedrivs det många projekt samtidigt - allt från naturvetenskap och matematik till entreprenörskap.
Läs mer...

Kramfors kommun

Kramfors kommun bedriver ett målmedvetet arbete för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser som kännetecknas av bra arbetsmiljö, låg sjukfrånvaro, delaktighet, trivsel och arbetsglädje
Läs mer...

Kriminalvården

Kriminalvården har en dynamisk verksamhet i ständig utveckling. Ingen dag är den andra helt lik. Det finns 47 anstalter från Ystad till Haparanda. Målgruppen är heterogen; från 18 år och uppåt, med allt från ingen fullföljd utbildning alls till högskoleutbildning.
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (9)

Linköpings kommun

Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner med 150 000 invånare. Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel.
Läs mer...

Lomma kommun

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 20 000 invånare.
Läs mer...

Lycksele kommun

Lycksele kommun vill vara en attraktiv arbetsgivare som strävar efter mångfald och jämn könsfördelning i hela organisationen. Genom samarbete, utbildning och ny teknik samt kompetenta och engagerade medarbetare bygger vi för framtiden.
Läs mer...

Malmö stad

I Malmö finns upplevelser och nöjen för alla. Här kan du varva ner i de lummiga parkerna mitt i city eller hänga med i storstadens puls.
Läs mer...

Motala kommun

Bildningsförvaltning i Motala vill att barn och vuxna tillsammans ska utvecklas till kreativa, positiva individer som väljer livsglädje
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (27)

Mörbylånga kommun

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar.
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (4)

Norlandia förskolor

Norlandia är ett expansivt företag som funnits i Sverige sedan 2012. Idag driver vi förskolor och grundskolor i Upplands Väsby, Stockholm, Västerås, Linköping, Vellinge och Staffanstorp.
Läs mer...

Norrköpings kommun

Vår uppgift är, lite förenklat, att se till att varje elev får så goda förutsättningar som möjligt att klara sig bra i livet.
Läs mer...

Norsjö kommun

I hjärtat av Västerbotten ligger Norsjö kommun. Vi säger att vi har världens bästa vardag med allt vad det innebär: arbete, förskola, skola, studier, hämta, lämna, lek, friluftsliv, biobesök, handla, föreningsliv, laga mat, umgås, sjunga, spela instrument, träna och mycket mer som ingår i livet.
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (18)

Nynäshamns kommun

Nynäshamn erbjuder en spännande blandning av småstadsidyll, skärgård, natur och närhet till storstadens utbud.
Läs mer...

Oskarshamns kommun

Att Oskarshamn är kommunen med energi märks även i skolans värld. Här satsar man på entreprenörskap, nyskapande teknikundervisning och vågar testa nya idéer. Men man värnar också om barnens trygghet och trivsel och erbjuder mindfulness på skoltid.
Läs mer...

Pops Academy

Pops Academy är grundskolan med modern musikprofil (pop, rock, jazz, dans etc).
Läs mer...

Praktiska Gymnasiet

Praktiska Gymnasiet är skolan mitt i arbetslivet och vi är störst i Sverige inom gymnasial lärlingsutbildning
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (45)

Region Gotland

På Gotland finns en spännande kombination av historia och nutid. Här finns kulturarv, skönhet, hav, inspiration, ro, närhet och livslust. Här finns utbildningar för hela livet: från förskola till universitet, men även ett brett utbud av fritidsstudier.
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (29)

Rektor att hyra AB

Skoljobb.se hyr ut rektorer/skolledare för kortare eller längre uppdrag. Vi kommer med snabbt förslag till lösning av ett akut problem genom att ta fram rätt person enligt uppdragsbeskrivningen.
Läs mer...

Salems kommun

Endast 30 minuter från Stockholm ligger lilla Salems kommun. Här finns många kulturhistoriskta miljöer, ett stort utbud av kultur- och fritidsverksamheter och goda kommunikationer till centrala Stockholm. I SKL:s nyligen genomförda undersökning om trygghet och säkerhet hamnade Salem på första plats av alla kommuner i Sverige.
Läs mer...

Sandvikens kommun

Skog, berg och vatten men även ett brett utbud av kultur, upplevelser och idrott kännetecknar livet i Sandvikens kommun. Sandviken är summan av blommande landsbygd och livlig stad, samt utvecklande jobb och varierande fritid. Härifrån är det lika nära till fjällen som till huvudstaden!
Läs mer...

Sigtuna kommun

Hos oss möts människor, tankar, idéer, kulturer och företag. Hos oss möts dåtid och framtid, natur och stad, Sverige och världen.
Läs mer...

Sollentuna kommun

I Sollentuna, som ligger strax norr om Stockholm, bor drygt 68 000 människor och alla pendlar inte till stan.
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (47)

Solna stad

I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus.
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (15)

Sotenäs kommun

SOTENÄS KOMMUN ligger vid Västerhavet, mitt i Bohuslän. Med närhet till ren luft, rent hav och unika möjligheter för en rik och varierande fritid. I kommunen bor cirka 9 000 människor i kustsamhällen som Smögen, Kungshamn och Bovallstrand.
Läs mer...

Stockholms Stad Farsta SDF

Bara 15 minuter från centrala Stockholm ligger Farsta, med närhet till en fantastisk natur. Här välkomnas du av kompetent personal oavsett vilken förskola du besöker.
Läs mer...

Stockholms stad Hägersten-Liljeholmen

Stockholms stad beräknas ha över en miljon invånare år 2030. En stor del av befolkningsökningen sker i Hägersten-Liljeholmen - ett av stadens snabbast växande stadsdelsområde - och redan i dag bor här cirka 85 000 personer.
Läs mer...

Stockholms stad Hässelby-Vällingby SDF

Hässelby-Vällingby SDF erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde.
Läs mer...

Storumans kommun

Storumans kommun är en till ytan stor kommun i Södra Lappland. Vi befinner oss i ett mycket expansivt skede, vindkraftsetableringar, gruvor, livskraftiga småföretag och en stadigt växande besöksnäring ger positiva vindar i kommunen.
Läs mer...

Strömstads kommun

Strömstads kommun är en Sveriges mest expansiva kommun med höga födelsetal, stor inflyttning och ett växande näringsliv.
Läs mer...

Sundbybergs stad

Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Våra medarbetare utför Sveriges viktigaste jobb varje dag.
Läs mer...

Surahammars kommun

Hos oss får du 1000 kollegor inom 150 olika yrken som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter.
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (1)

Svedala kommun

Vill du också arbeta i en skolkommun som arbetar långsiktigt för att alla ska lyckas?
Läs mer...

Söderhamns Kommun

I Söderhamn formar och utvecklar vi verksamheten tillsammans. Hos oss får du möjlighet att våga prova idéer som utvecklar verksamheten utifrån att alla ska lyckas! Vill du vara med och göra skillnad? Ta plats i Söderhamn och kom och arbeta med oss!
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (2)

Södertälje kommun

Södertälje är en tätort i landskapet Södermanland, Stockholms län och centralort i Södertälje kommun.
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (55)

Tibble Gymnasium

I årets gymnasieval var Tibble den mest sökta gymnasieskolan i nordostsektorn och låg i toppskiktet för förstahandsval i hela Storstockholm.
Läs mer...

Tornadoskolan AB

Välkomna till Tornadoskolan, den lilla skolan med engagerade pedagoger i en trygg miljö. Skolan där eleverna utvecklas till goda samhällsmedborgare!
Läs mer...

Trelleborgs kommun

Våra arbetsplatser inom Bildningsförvaltningen präglas av en hög medarbetartrivsel och ett öppet arbetsklimat vilket kännetecknas av ömsesidig respekt för varandra.
Läs mer...

Tyresö kommun

Tyresö kommun är den lilla storstadskommunen, bara 20 minuter från centrala Stockholm, med skärgård och natur in på knuten. Arbetet inom förskola, grundskola och skolbarnsomsorg är organiserat i en förvaltning med närhet, inflytande och helhetsperspektiv som ledord.
Läs mer...

Täby Friskola

På Täby Friskola arbetar vi kunskapsinriktat och ställer höga krav på ordning och reda. Här råder arbetsro och våra elever har bland de högsta meritvärdena i landet.
Läs mer...

Uddevalla kommun

I kustkommunen Uddevalla finns skolor med lång utbildningstradition och engagerade och kunniga lärare.
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (28)

Vadstena Kommun

Vadstena med sina drygt 7500 invånare står väl rustad inför framtiden och kan erbjuda bostäder i genuin miljö.
Läs mer...

Vaggeryds kommun

Vaggeryds kommun har två tätorter omgivna av en levande landsbygd i det natursköna Småland.
Läs mer...

Vetenskapliga skolan

Våra stjärnor vågar växa och glänsa! Hos oss får barn och vuxna utvecklas inte bara kunskapsmässigt utan också personligt och socialt, utifrån sina egna förutsättningar. Vi tror på alla människors lika värde samt att vi alla är stjärnor, både elever och personal. Hos oss får våra stjärnor trygghet att våga växa och glänsa.
Läs mer...

Vindelns kommun

I Vindelns kommun bor ca 5 500 invånare, och vi trivs alldeles utmärkt. Kommunen passar bra för barnfamiljer och vi arbetar för ett bra näringslivsklimat med tillväxt. Här skapar vi tillsammans hållbar tillväxt förenat med en kreativ, hälsosam och trygg livsmiljö.
Läs mer...

Åtvidabergs kommun

Välkommen till kommunen med framåtanda där skolan ständigt utvecklas. Vår styrka är att vi vågar testa nya metoder och arbetssätt och ta in nya intryck.
Läs mer...

Clockwork Skolbemanning

Clockwork Skolbemanning finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till vuxenutbildning. Vi bistår skolor med bemanning och rekrytering av lärare och övrig skolpersonal, från förskola till vuxenutbildning. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete.
Läs mer...

Jönköpings kommun

Jönköping är en av Sveriges tio största kommuner, med över 130 000 invånare och är en av landets ekonomiskt starkaste regioner och växer med 1 500 personer om året.
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (75)

Karlskrona kommun

Välkommen till Karlskrona kommun, Blekinges största arbetsgivare med 5 500 medarbetare
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (32)

Magnetica Education

En pedagogisk verksamhet med samma idé för barn från 1 års ålder upp till 16 år är Magnetica Educations vision. Ett lustfyllt lärande som grundar sig i barnets egna intressen är en viktig grundpelare som genomsyrar hela verksamheten.
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (6)

Malå kommun

Malå kommun är en vacker och framåt kommun i södra Lappland. Merparten av de boende är sysselsatta inom trä- och verkstadsindustri, georelaterad verksamhet, transportnäring och offentlig verksamhet. I kommunen finns en god offentlig service samt ett mångsidigt fritidsutbud.
Läs mer...

Mora kommun

Mora i hjärtat av Dalarna! Vid Siljan finns norra Dalarnas centrum för näringsliv, handel, administration och infrastruktur. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och bra service.
Läs mer...

Orsa Kommun

Orsas barn- och utbildningsverksamhet är inne i en spännande period där vi påbörjat ett utvecklingsarbete som redan givit mätbara resultat. Nu har du chansen att vara med på vår resa!
Vår verksamhetsidé är att skapa ett gott lärande i en trygg miljö där alla ska lyckas.
Läs mer...
Arbetsgivarens lediga jobb (5)

Ovanåkers kommun

I Ovanåkers kommun är närheten till skog och sjö en naturlig del i vardagen
Läs mer...

Sorsele kommun

Söker du en aktiv fritid, ett utmanande arbetsliv, en hållbar livsstil och närhet till naturen? Här kan du bli en del av det finaste tänkbara samhälle, mitt i Lappland. Att vara verksam i glesbygd ger dig såväl stora möjligheter som spännande utmaningar.
Läs mer...

Stockholms stad Lärvux

Vill du arbeta hos Sveriges största arbetsgivare? Är du en öppen och varm person som brinner för alla människors lika värde och rätt till bra utbildning? Då är Lärvux arbetsgivaren för dig!
Läs mer...

Trollhättans Stad

Vi erbjuder en internationell arbetsplats där kompetenser, erfarenheter och språk från hela världen möts och skapar förutsättningar för förnyelse, kreativitet och framgång. Verksamheten utgår och utformas efter att alla barn är olika och har olika behov. Vi arbetar hårt för att utveckla pedagogiska metoder som förbättrar våra resultat och vi söker nu fler kreativa, ansvarstagande och samarbetsvilliga kollegor i det arbetet!
Läs mer...

Dela med dig av "Intressanta arbetsgivare med lediga jobb inom skola och förskola" till dina vänner:
Motala kommunMotala kommunSurahammars kommunUddevalla kommunMagnetica Education ABJönköpings kommunMotala kommunPops AcademySödertälje kommunMarks kommunMagnetica Education AB