Competens Utbildning AB jobb Är Du vår nästa Matematiklärare?

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Om oss
Vi samlar kraften i människor, företag och samhälle. Så enkelt kan man beskriva tankarna bakom Competens - ett av Sveriges snabbast växande företag inom kompetensutveckling.

Vi hjälper människor och företag att utvecklas genom att hitta kraften i sig själva. Konkret betyder det att vi erbjuder ett omsorgsfullt urval av tjänster inom undervisning, konsultation, mentorskap, coachning och rehabilitering. Styrkan i vårt erbjudande ligger i vårt snäva fokus på resultat. Vi vill helt enkelt att våra deltagare ska ha praktisk användning av vad de lärt sig. Därför jobbar vi med tydliga och mätbara mål och anpassar våra insatser helt efter våra uppdragsgivares och deltagares behov. Genom att ha fokus på individen och erbjuda rätt kombination av insatser hjälper vi såväl människor som företag och samhälle att växa.

Dina arbetsuppgifter
Till våra enheter i Högdalen och Vällingby söker vi dig som är behörig gymnasielärare inom matematik för undervisningen på både grundläggande och gymnasial nivå. Undervisningen är förlagd till 2 tim/em två dagar i veckan.
Tjänsten innebär att du planerar, genomför och följer upp undervisningen samt deltar i det pedagogiska utvecklingsarbetet. Du dokumenterar och ansvarar för daglig närvarorapportering. Genom aktiv dialog och coachning av eleverna handleder du utifrån individuell studieplan.

Din profil
Vi söker dig som är behörig lärare mot gymnasiet i matematik. Du har även vuxenpedagogisk utbildning och/eller erfarenhet av att undervisa vuxna samt erfarenhet av att ha arbetat i en mångkulturell miljö. Ämneskombinationen svenska som andraspråk och matematik ses som starkt meriterande.
Som person är du engagerad och med ett starkt intresse för människor i förändring. Du har god förmåga att kommunicera, samarbeta och bygga relationer samt bidra till ett gott samarbetsklimat på arbetsplatsen. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet för tjänsten. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar.

ANSTÄLLNING
Omfattning: Inledningsvis 20 % med ökad omfattning under hösten. Tillsvidare.
Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.
Tillträde: Omgående eller enligt överenskommelse
Sista ansökningsdag: Urval sker löpande.

ANSÖKAN
Välkommen med din ansökan via länken ”sök jobbet” nedan.

Läs mer om Competens Utbildning AB här »

Kontaktperson(er)
Cecilia Svensson
010-516 19 37

Anställningsomfattning
Deltid

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Tjänstgöringsort
Stockholm

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2012-09-03

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Gymnasieskola, Matematiklärare

Dela med dig av "Är Du vår nästa Matematiklärare?, Competens Utbildning AB" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka
Academic WorkMotala kommunAcademic WorkFalu kommunYrkesakademinSkoljobb.seYrkesakademinTibble Gymnasium