Stockholms stad Hägersten-Liljeholmen jobb Barnskötare till Finsk barngrupp.

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm

Vill du också ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Hägersten-Liljeholmen är ett av Stockholms snabbast växande stadsdelsområden. Redan i dag bor här omkring 85 000 personer. Vi på stadsdelsförvaltningen tillhandahåller invånarna stöd och service inom bland annat förskola, social omsorg och äldreomsorg. Våra 2 300 medarbetare är den viktigaste anledningen till att våra verksamheter håller så hög kvalitet. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utvecklas med oss!

Arbetsplatsbeskrivning
Förskolan Mikrofonen, belägen vid Telefonplan är en fristående förskola i två plan. Förskolan har tre stora gårdar som gränsar till Västberga IP. Hos oss finns det sex olika barngrupper i olika åldrar varav en grupp har finska som modersmål. Nu söker vi dig som talar finska och är utbildad barnskötare till just den gruppen.

Vi bygger vår verksamhet på för oss viktiga värden, Vi vill att vår förskola ska vara en plats där alla känner sig välkomna, delaktiga och får mötas i en demokratisk atmosfär. Vi vill att vår verksamhet kännetecknas av lekfullhet och utforskande. Tycker du att detta låter spännande kan vi erbjuda dig:

  • Planering och reflektion i grupp och enskilt
  • Kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte i nätverk
  • Handledning av pedagogisk utvecklare
  • Pedagogiska måltider
  • Arbetskläder för utebruk

Arbetsbeskrivning

Som barnskötare bidrar du till att vardagen på förskolan fungerar väl och att omsorgen och det dagliga pedagogiska arbetet bygger på barns delaktighet och val. Tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen. Du deltar i det pedagogiska utvecklingsarbetet och den pedagogiska dokumentationen enligt förskolans läroplan och verksamhetsmål. Du är engagerad och deltar aktivt i planering och utvärdering av arbetet. Du bidrar även vid föräldramöten och utvecklingssamtal. I de dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad.

Kvalifikationer

Du ska ha en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som barnskötare och vana att dokumentera. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt barnfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela förskolan och enheten. Du samverkar med barn, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Hägersten-Liljeholmen sdf
Referensnummer: 2017/100

Facklig företrädare
Kommunal Skärholmen, 08-50848810

Sista ansökningsdag
2017-01-23

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se


Senast publicerad eller uppdaterad 2017-01-11

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Barnskötare, Dagbarnvårdare, Förskola

Dela med dig av "Barnskötare till Finsk barngrupp., Stockholms stad Hägersten-Liljeholmen" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka
Motala kommunJönköpings kommunMarks kommunMotala kommunUddevalla kommunMagnetica Education AB