Stockholms stad Hägersten-Liljeholmen jobb Barnskötare till Fsk Skogsgläntan

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm

Vill du också ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Hägersten-Liljeholmen är ett av Stockholms snabbast växande stadsdelsområden. Redan i dag bor här omkring 85 000 personer. Vi på stadsdelsförvaltningen tillhandahåller invånarna stöd och service inom bland annat förskola, social omsorg och äldreomsorg. Våra 2 300 medarbetare är den viktigaste anledningen till att våra verksamheter håller så hög kvalitet. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utvecklas med oss!

Arbetsplatsbeskrivning
På Skogsgläntans förskola, som ligger på Fastlagsvägen i Hägersten, står barnen i fokus. De får ha inflytande över sin dag som ska vara inspirerande, rolig och utmanande både inne och ute. Båda förskolorna har egen gård med djur och natur inpå knutarna. På Skogsgläntans förskola får varje barn – utifrån sina egna förutsättningar – leka, lära och utvecklas i utforskande och meningsfulla sammanhang. Det är barnens intressen, tankar, erfarenheter och teorier som styr riktningen på verksamhetens innehåll och utformningen av våra miljöer.

Med stöd av pedagogisk dokumentation arbetar vi med att ytterligare inspirera, utveckla och synliggöra barnens lärandeprocesser. Under dagen fördelar vi oss så ofta vi kan i mindre grupper. På så vis får både barn och pedagoger värdefull tid att fördjupa relationer, lek och andra utforskande aktiviteter. Vårt arbete utgår ifrån barnens rätt till att vara sitt bästa jag.

Arbetsbeskrivning
Som barnskötare bidrar du till att vardagen på förskolan fungerar väl och att omsorgen och det dagliga pedagogiska arbetet bygger på barns delaktighet och val. Tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen. Du deltar i det pedagogiska utvecklingsarbetet och den pedagogiska dokumentationen enligt förskolans läroplan och verksamhetsmål. Du är engagerad och deltar aktivt i planering och utvärdering av arbetet. Du bidrar även vid föräldramöten och utvecklingssamtal. I de dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad.

Kvalifikationer
Du ska ha en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som barnskötare och vana att dokumentera. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt barnfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela förskolan och enheten. Du samverkar med barn, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Övrigt
Stockholms stad arbetar med kompetenbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform: Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar: 1
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Hägersten-Liljeholmen
Referensnummer: 2016/2001

Facklig företrädare
Kommunal Skärholmen, 08-508 488 10

Sista ansökningsdag
2017-02-14

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-01-11

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Barnskötare, Dagbarnvårdare, Förskola

Dela med dig av "Barnskötare till Fsk Skogsgläntan, Stockholms stad Hägersten-Liljeholmen" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb 2 lediga jobb fördelat på 2 annonser

Arbetsgivarens övriga jobb

Förskollärare med intresse för utveckling sökes till Ellen Keys Förskola, Stockholms stad Hägersten-Liljeholmen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vill du också ha ett av Sveriges...
2018-03-09

Förskollärare med ambition, Stockholms stad Hägersten-Liljeholmen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vill du också ha ett av Sveriges...
2018-03-07
Motala kommunHammarö kommunMotala kommunFalu kommunTibble GymnasiumSkoljobb.se