Stockholms stad Hägersten-Liljeholmen jobb Barnskötare till Kastanjens förskolor

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Vill du också ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Hägersten-Liljeholmen är ett av Stockholms snabbast växande stadsdelsområden. Redan i dag bor här omkring 85 000 personer. Vi på stadsdelsförvaltningen tillhandahåller invånarna stöd och service inom bland annat förskola, social omsorg och äldreomsorg. Våra 2 300 medarbetare är den viktigaste anledningen till att våra verksamheter håller så hög kvalitet. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utvecklas med oss!

Förskoleverksamheten hos oss är den största i Stockholms stad och vi syftar hela tiden till att utveckla förskolans verksamhet utifrån det kompetenta barnet och en lärande organisation. Våra medarbetare är den viktigaste förutsättningen för att vår förskoleverksamhet ska hålla en hög kvalitet!

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du bli en del av vårt team?

Vi är en enhet med tre förskolor belägna i Midsommarkransen och Nybohov. Nu söker vi dig som är utbildad barnskötare och vill gå mot nya utmaningar. Tjänsten är på Kastanjens förskolor, i en storbarnsgrupp 3-5 år. Vi arbetar utforskande utifrån Reggio- Emilias filosofi där vi genom vårt utforskande arbetssätt skapar utmaningar för barns lärande och utveckling. Vi utgår från barnens erfarenheter, intressen, behov och åsikter. Vi ser oss pedagoger som engagerade medforskare tillsammans med barnen.

Arbetsbeskrivning

Som barnskötare bidrar du till att vardagen på förskolan fungerar väl och att omsorgen och det dagliga pedagogiska arbetet bygger på barns delaktighet och val. Tillsammans med övriga kollegor på förskolan medverkar du till att en positiv, meningsfull och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen. Du deltar i det pedagogiska utvecklingsarbetet och den pedagogiska dokumentationen enligt förskolans läroplan och verksamhetsmål. Du är engagerad och deltar aktivt i planering och utvärdering av arbetet. Du bidrar även vid föräldramöten och utvecklingssamtal. I de dagliga kontakterna med vårdnadshavarna är du engagerad, barnfokuserad och serviceinriktad.

Kvalifikationer

Du ska ha en gymnasieutbildning inom omvårdnadsprogrammet, barn och ungdom eller annan utbildning som bedöms likvärdig av arbetsgivaren. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som barnskötare och vana att dokumentera. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.Som person är du engagerad, flexibel och ansvarstagande. Ditt barnfokus är tydligt och du har en positiv attityd till ditt arbete och ditt arbetslag såväl som till hela förskolan och enheten. Du samverkar med barn, kollegor och föräldrar på ett lyhört och smidigt sätt och lyssnar, kommunicerar samt hanterar konflikter på ett konstruktivt sätt. Du handlar i enlighet med fattade beslut, läroplanen, mål, policys och riktlinjer. Du är lugn, stabil och har förmågan att fokusera på rätt saker.

Övrigt

Arbetet sker under förskolans öppettider kl. 06.30-18.00 och du ska kunna arbeta enligt ett fast schema måndag till torsdag och rullande fredagar.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2017-01-08
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Hägersten-Liljeholmen
Referensnummer 2017/7736

Kontakt
Ena Hultell, ena.hultell@stockholm.se

Facklig företrädare
Kommunal Skärholmen, 08-50848810

Sista ansökningsdag 2017-12-22

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-11-14

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Barnskötare, Dagbarnvårdare, Förskola

Dela med dig av "Barnskötare till Kastanjens förskolor, Stockholms stad Hägersten-Liljeholmen" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb 2 lediga jobb fördelat på 2 annonser

Arbetsgivarens övriga jobb

Förskollärare med intresse för utveckling sökes till Ellen Keys Förskola, Stockholms stad Hägersten-Liljeholmen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vill du också ha ett av Sveriges...
2018-03-09

Förskollärare med ambition, Stockholms stad Hägersten-Liljeholmen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vill du också ha ett av Sveriges...
2018-03-07
Tibble GymnasiumHammarö kommunFalu kommunSkoljobb.seMotala kommunMotala kommun