Orsa kommun jobb Förskolan i Orsa söker barnskötare/förskollärare/fritidspedagog

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Orsas barn- och utbildningsverksamhet är inne i en spännande period där vi påbörjat ett utvecklingsarbete som redan givit mätbara resultat, vi har på tre år blivit en av de bästa skolkommunerna i Dalarna.

Vår verksamhetsidé är att skapa ett gott lärande i en trygg miljö där alla ska lyckas.
Vi har gjort medvetna utvecklingssatsningar och vår strategi är att ha få men uthålliga satsningar. Satsningarna ska genomsyra policydokument, lönesättning och kompetensutvecklingen som kommunen gör. Under de tre närmsta åren kommer vi att arbeta med följande:

Synligt lärande i förskolan
Kollegialt lärande
Systematiskt kvalitetsarbete
Lågaffektivt bemötande och tydlig struktur
Under hösten gjorde Orsa kommun en stor satsning på att stärka förskollärarnas roll. Bland annat fick alla förskollärare kompetensutveckling i systematiskt kvalitetsarbete genom Karlstads universitet (7.5 hp).

Våra förskolor är vackert belägna och ligger nära naturen. De flesta har tillgång till skog eller naturskön utsikt. Kommunen har en miljöprofil och arbetar medvetet med hållbar utveckling. Vi har fem förskolor i kommunen uppdelade på 15 avdelningar. Just nu är 235 barn inskrivna.

Orsas förskolor söker barnskötare, förskollärare och fritidspedagog för vikariat och tillsvidareanställningar:

3 förskollärare, heltid, tillsvidareanställning. Ref.nr 14/17
1 fritidspedagog, heltid, tillsvidareanställning. Ref.nr 15/17
1 barnskötare, deltid (50 %), tillsvidareanställning. Ref.nr 16/17
1 barnskötare, heltid, vikariat 170807–180630. Ref.nr 17/17
1 barnskötare, deltid (75 %), vikariat 170807–171231. Ref.nr 18/17
1 förskollärare, deltid (75 %), vikariat 170807–180131. Ref.nr 19/17

Kvalifikationer: Legitimerad barnskötare/förskollärare/fritidspedagog beroende på tjänst. Meriterande om du läst kursen systematiskt kvalitetsarbete i förskolan. Vi söker dig som tillsammans med arbetslaget vill locka fram nyfikenheten, kreativiteten och lärandet hos barnen. Du ska vara väl förtrogen med läroplanen och trygg i din yrkesroll. Du ska ha vana av att dokumentera och ha god datorvana. Du ska tillsammans med kollegor driva och vidareutveckla det systematiska kvalitetsarbetet. Vi hoppas också att du är fylld av nya idéer om hur du tillsammans med dina kollegor kan utveckla förskolan och det långsiktiga arbetet i ambitionen att bli bland de bästa.

Är du nyfiken och vill veta mer kontakta förskolechef Anna-Karin Millberg, 0250-55 21 72 eller förskolechef Agneta Danielsson, 0250-55 21 79. Facklig kontaktperson når du genom kommunens växel, 0250-55 21 00

Skicka din ansökan senast den 14 maj 2017. Ange referensnumret på den tjänst du söker, om du söker flera så räcker det med att du anger alla referensnummer i samma ansökan. Du behöver alltså inte skicka in en ansökan för varje tjänst.

Välkommen med din ansökan!

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-04-21

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Barnskötare, Dagbarnvårdare, Fritidspedagog, Förskola, Förskoleklasslärare, Förskollärare, Grundskola, I Ur och Skurpedagog, Montessorilärare, Reggio Emilialärare, Resurspersonal, Socialpedagog, Specialpedagog, Vikariat, Övriga tjänster

Dela med dig av "Förskolan i Orsa söker barnskötare/förskollärare/fritidspedagog, Orsa kommun" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka
Skoljobb.seHammarö kommunMotala kommunFalu kommunTibble GymnasiumMotala kommun