Eslövs kommun jobb Förskollärare sökes till Skyttebo förskola

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Arbetsplatsen
Eslöv är en populär bostadsort med närmare 32 000 invånare, belägen i Öresundsregionen. I Eslöv är det nära till det mesta, inte minst tack vare de goda tågförbindelserna med övriga delar av Skåne och Köpenhamn. I kommunen finns småstadens lugn, närhet och levande landsbygd, men också tillgång till kultur och affärsutbud.

I Eslövs kommun tar vi tillvara alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter såsom kön, etnicitet eller funktionshinder. Kommunen är certifierad enligt standarden Investors in People, IiP, som förenar verksamhetsutveckling med delaktighet och utveckling för medarbetarna.

Förvaltningen Barn och Familj består av tre avdelningar; Grundskoleavdelningen, Förskoleavdelningen och Resursavdelningen.

Samverkan mellan de olika verksamhetsavdelningarna och med externa aktörer kring förebyggande insatser för grupper och enskilda barn är en självklarhet i vår verksamhet. Alla barn, oavsett förutsättningar har rätt att utvecklas och nå kunskapsmålen.

Huvudinriktningen är att verksamheten inom Barn och Familj ska bygga på en vetenskaplig grund.

För att nå de uppsatta målen är personalen den absolut viktigaste resursen och medarbetarnas engagemang och kompetens avgörande framgångsfaktorer.

I Västers rektorsområde ingår förskolorna Skyttebo, Dannemannen, Västerbo och Trollets uteförskola. Verksamheterna arbetar med fokus på matematik, språk och den lärande leken, att leka är att lära på ett lustbetonat sätt. Samtliga förskolor har en fantastisk utemiljö som inbjuder till mycket lek och rörelse.

Arbetsuppgifter
Tillsammans med kolleger driva och utveckla verksamheten på Skyttebo förskola.

Möta barn och föräldrar på ett professionellt sätt så att delaktighet och samverkan uppstår på ett naturligt sätt.

Dokumentation och administration ingår som en del i verksamheten. Förskollärarna är pedagogiskt huvudansvariga för verksamheten.

Kvalifikationer
Förskollärarexamen erfodras.

Goda kunskaper om barns utveckling och lärande i åldrarna 1-5 år.

Flexibel och ansvarstagande i sitt sätt att tänka och arbeta samt att kunna samarbeta med föräldrar och kolleger på ett professionellt sätt. Kunskaper om utepedagogik i förskolan samt kunskaper om pedagogisk dokumentation.

Enligt Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.police.se eller på närmaste polisstation.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

Övrigt Inför rekryteringsarbetet har Barn och Familj, Eslövs kommun, tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Lön

 Eslövs kommun tillämpar individuell lönesättning.,

Omfattning/Varaktighet
Heltid, Tillsvidare

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av pedagogiskt arbete med barn i åldrarna 1-5 år samt av att ansvara för administrativa arbetsuppgifter i verksamheten. Erfarenhet kring pedagogisk dokumentation kopplat till verksamhetens mål och systematiskt kvalitetsarbete.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Tillträde: 2012-08-27
Schema: Helhetsschema.

Kontaktpersoner
Carolina Åkesson, Förskolechef
Telefon 0413-621 15
Mobil 071-225 21 60

Fackliga kontaktpersoner
Eva Flensburg, Lärarförbundet
Telefon 0413-624 44

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2012-08-12

Arbetsgivare
Eslöv kommun

Eslövs kommun - Centrum förskolor

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2012-07-04

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Förskola, Förskollärare

Dela med dig av "Förskollärare sökes till Skyttebo förskola, Eslövs kommun" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka
Skoljobb.seTibble GymnasiumMotala kommunMotala kommunFalu kommunHammarö kommun