Eslövs kommun jobb Förskollärare till Alebo Förskola

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Arbetsplatsen
Eslöv är en populär bostadsort med närmare 32 000 invånare, belägen i Öresundsregionen. I Eslöv är det nära till det mesta, inte minst tack vare de goda tågförbindelserna med övriga delar av Skåne och Köpenhamn. I kommunen finns småstadens lugn, närhet och levande landsbygd, men också tillgång till kultur och affärsutbud.

I Eslövs kommun tar vi tillvara alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter såsom kön, etnicitet eller funktionshinder. Kommunen är certifierad enligt standarden Investors in People, IiP, som förenar verksamhetsutveckling med delaktighet och utveckling för medarbetarna.

Förvaltningen Barn och Familj består av tre avdelningar; Grundskoleavdelningen, Förskoleavdelningen och Resursavdelningen.

Samverkan mellan de olika verksamhetsavdelningarna och med externa aktörer kring förebyggande insatser för grupper och enskilda barn är en självklarhet i vår verksamhet. Alla barn, oavsett förutsättningar har rätt att utvecklas och nå kunskapsmålen.

Huvudinriktningen är att verksamheten inom Barn och Familj ska bygga på en vetenskaplig grund.

För att nå de uppsatta målen är personalen den absolut viktigaste resursen och medarbetarnas engagemang och kompetens avgörande framgångsfaktorer.

I rektorsområdet finns det två förskolor, Lindebo och Alebo. Upptagningsområdet är av mångkulturell karaktär, både ur ett etniskt, livsstils och socialt perspektiv. Prägeln på våra förskolor sätts av att barnet alltid är i centrum, att vi ger och tar medarbetaransvar, samt att den pedagogiska utvecklingen bygger på delaktighet.

Arbetsuppgifter
Förskollärare sökes med placering på en yngreavdelning 1-2 år på Alebo förskola.

Arbetet innebär att tillsammans med arbetslaget planera, genomföra, reflektera och utvärdera den pedagogiska verksamheten. Vidare att hålla utvecklingssamtal och ha daglig, nära kontakt och samarbete med barnens föräldrar. Förskolläraren ska ta ansvar enligt den reviderade läroplanen Lpfö98/10.

Kvalifikationer
Förskollärarutbildning eller lärarutbildning med inriktning mot förskolan krävs.

Vi söker dig som visar nyfikenhet och ett stort engagemang med att utveckla en utmanande och stimulerande verksamhet och våra lärmiljöer.

Datorvana är en merit liksom kunskap och praktisk erfarenhet av att använda pedagogisk dokumentation i verksamheten. Behärskar du fler språk är även detta meriterande.

Enligt Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.police.se eller på närmaste polisstation.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Övrigt Inför rekryteringsarbetet har Barn och Familj, Eslövs kommun, tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Lön
Månadslön. Eslövs kommun tillämpar individuell lönesättning.,

Omfattning/Varaktighet
Heltid. 75-100%, Tillsvidare

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2012-08-13
Antal platser: Behörig förskollärare 75-100%

Kontaktpersoner
Mia Hamnedalen, Förskolechef

Fackliga kontaktpersoner
Eva Flensburg
, Lärarförbundet

Telefon 0413-62444

Ansökan
Ange referens: A278949
Sista ansökningsdag: 2012-07-23

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2012-06-15

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Förskola, Förskollärare

Dela med dig av "Förskollärare till Alebo Förskola, Eslövs kommun" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka
Motala kommunMagnetica Education ABMarks kommunMotala kommunJönköpings kommunUddevalla kommun