Stockholms stad Hässelby-Vällingby SDF jobb Förskollärare till Loviselunds förskolor

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 14 stadsdelsförvaltningar. Förvaltningen ligger i nordvästra Stockholm och omfattar stadsdelarna Hässelby Gård, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Vällingby, Vinsta, Grimsta, Råcksta, Nälsta och Kälvesta. I Hässelby-Vällingby är det nära både till natur och rekreation kring Mälaren och till moderna affärscentra som Vällingby City. Det är ett expansivt område med stor nybyggnation och totalt 72 000 invånare.

Stadsdelsförvaltningen har 1500 anställda som ansvarar för verksamhet inom förskola, äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, socialtjänst, stadsdelsmiljö, parker och kultur och fritid. Som anställd har du tillgång till motionslokal och flera träningspass och du kan även köpa förmånligt träningskort till Stockholms stads simhallar med gym och träningsanläggningar.

Mer information om oss hittar du på
www.stockholm.se/hasselby-vallingby
Beskrivning
Förskolan Borgen har tre avdelningar i en tvåvåningsbyggnad som ligger centralt i Hässelby gård nära buss och tunnelbana.

Enheten är i ett uppstarts skede med en ny ledningsorganisation. Vår vision är att skapa en likvärdig förskola som vilar på en demokratisk grund där jämställdhet och barns reella inflytande läggs stor vikt vid, något som kommer att genomsyra all vår verksamhet.

I enheten finns hög specialpedagogisk kompetens att tillgå bland annat i handledning av arbetslag.

Under året har förskolan Borgens inne - och utemiljö kompletterats med nya fräscha inventarier som lockar till lek och lärande.

Förskolan har en utbildad kock som lagar god och näringsriktig mat.

Arbetsuppgifter
Om du liksom vi vill göra skillnad och skapa en likvärdig förskola för alla barn är du varmt välkommen att söka tjänst som förskollärare hos oss.
I vårt upptagningsområde finns familjer med olika bakgrund, levnadsvillkor och behov. Detta ställer höga krav på lyhördhet, flexibilitet , nära samarbete med våra vårdnadshavare och ger även möjlighet till personlig och professionell utveckling.
Vi satsar mycket på kontinuerlig kompetensutveckling i vår organisation.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har förskollärarutbildning samt en förskollärarlegitimation alternativt inväntar en förskollärarlegitimation.

Datorvana samt god kunskaper i svenska språket i tal och skrift är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid de personliga egenskaperna.

Du har kunskap och en idé om hur du tillsammans med dina kollegor ska förverkliga läroplanens mål och värdegrund. Ditt barnfokus är tydligt och återspeglas i ditt förhållningssätt i vardagen. Du har även kunskap om hur du synliggör och vidareutvecklar barns lärprocesser med hjälp av pedagogisk dokumentation. Du har en stark drivkraft att hålla utvecklingen av den pedagogiska miljön levande.

I din yrkesroll är du engagerad, professionell och initiativtagande. Du är också ansvarstagande och strukturerad, med god förmåga att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Din samarbetsförmåga är mycket god och du är tillmötesgående i ditt bemötande av barn, vårdnadshavare och kollegor. Du hanterar konflikter på ett lyhört och konstruktivt sätt. Du tycker om att leda och motivera andra och delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20180108
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100
Ort Hässelby
Referensnummer 2018/32

Kontakt
Maria Elleby, 08-50804155

Facklig företrädare
Lena Genberg Lärarförbundet, 0850804490

Sista ansökningsdag 2018-01-24
Legitimationskrav Förskollärare
Utbildningskrav Högskola/universitet

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2018-01-10

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Barnskötare, Dagbarnvårdare, Fritidspedagog, Förskola, Förskoleklasslärare, Förskollärare, Grundskola, I Ur och Skurpedagog, Montessorilärare, Reggio Emilialärare, Resurspersonal, Socialpedagog, Specialpedagog, Vikariat, Övriga tjänster

Dela med dig av "Förskollärare till Loviselunds förskolor, Stockholms stad Hässelby-Vällingby SDF" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka
Motala kommunMagnetica Education ABUddevalla kommunMotala kommunJönköpings kommun