Stockholms stad Hägersten-Liljeholmen jobb Förskollärare till Västertorp

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm

Vill du också ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Hägersten-Liljeholmen är ett av Stockholms snabbast växande stadsdelsområden. Redan i dag bor här omkring 85 000 personer. Vi på stadsdelsförvaltningen tillhandahåller invånarna stöd och service inom bland annat förskola, social omsorg och äldreomsorg. Våra 2 300 medarbetare är den viktigaste anledningen till att våra verksamheter håller så hög kvalitet. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utvecklas med oss!

Arbetsplatsbeskrivning

Västertorps förskolor består av fyra förskolor med ca 65 medarbetare och 250 barn. Alla ligger runt Västertorps centrum och har nära både till natur och tunnelbana. Vi har gångavstånd till parkleken Lugnet.

Nu söker vi en till förskollärare till vår minsta förskola.


Förskolan Isgränd är en liten fristående förskola som för närvarande har 2 grupper med barn mellan 2-5 år. På vår gård finns både lekredskap och natur. Vår kock lagar god och näringsriktig mat från grunden.

Arbetsbeskrivning

Till Isgränds förskola söker vi dig som vet att det här är världens bästa arbete.
Du är trygg i din yrkesroll, är nyfiken och ser möjligheter istället för hinder. Du är aktiv, drivande och har stort intresse för barns lärande. Du utgår från barnens perspektiv för att väva ihop de olika ämnesområdena. Din roll som pedagog är att vara medforskande med barnen genom att lyssna, reflektera, ställa frågor, uppmuntra och utmana.

Som förskollärare kommer du att ha ett övergripande ansvar för den pedagogiska verksamheten och dokumentationen i gruppen. Du är kunnig och har erfarenhet av pedagogisk dokumentation och använder det som en grund för reflektion, diskussion och utveckling, tillsammans med kollegor, barn och familjer.
Du reflekterar över ditt uppdrag och arbetssätt samt tar ett gemensamt ansvar för helheten.

Du har lätt för att samarbeta med kollegor, föräldrar och andra aktörer.
Du är flexibel och kan arbeta med barn i alla åldrar.


Kvalifikationer

Vi söker endast behöriga förskollärare, gärna med erfarenhet.
Du ska ha god kännedom om de styrdokument som ligger till grund för förskolans arbete. Du ska vara ansvarfull och insatt i det systematiska kvalitetsarbetet. Du ska kunna leda, delta, planera och följa upp det pedagogiska arbetet.
Du ska behärska svenska språket både i tal och skrift samt ha goda datakunskaper.

Välkommen med din ansökan!

Stockholms stad arbetar med kompetenbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar: 21
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Västertorp
Referensnummer: 2016/2862

Kontakt
Kristina Fahlberg, 0850823124

Facklig företrädare
Lärarförbundet förskoleteamet, 0761223491/92

Sista ansökningsdag
2017-01-24

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-01-11

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Barnskötare, Dagbarnvårdare, Fritidspedagog, Förskola, Förskoleklasslärare, Förskollärare, Grundskola, I Ur och Skurpedagog, Montessorilärare, Reggio Emilialärare, Resurspersonal, Socialpedagog, Specialpedagog, Vikariat, Övriga tjänster

Dela med dig av "Förskollärare till Västertorp, Stockholms stad Hägersten-Liljeholmen" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb 2 lediga jobb fördelat på 2 annonser

Arbetsgivarens övriga jobb

Förskollärare med intresse för utveckling sökes till Ellen Keys Förskola, Stockholms stad Hägersten-Liljeholmen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vill du också ha ett av Sveriges...
2018-03-09

Förskollärare med ambition, Stockholms stad Hägersten-Liljeholmen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vill du också ha ett av Sveriges...
2018-03-07
Skoljobb.seMotala kommunHammarö kommunMotala kommunTibble GymnasiumFalu kommun