Eslövs kommun jobb Fridasroskolan söker fritidspedagog på 100%

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Arbetsplatsen
Eslöv är en populär bostadsort med närmare 31 000 invånare, belägen i Öresundsregionen. I Eslöv är det nära till det mesta, inte minst tack vare de goda tågförbindelserna med övriga delar av Skåne och Köpenhamn. I kommunen finns småstadens lugn, närhet och levande landsbygd, men också tillgång till kultur och affärsutbud.

I Eslövs kommun tar vi tillvara alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter såsom kön, etnicitet eller funktionshinder. Kommunen är certifierad enligt standarden Investors in People, IiP, som förenar verksamhetsutveckling med delaktighet och utveckling för medarbetarna.

Förvaltningen Barn och Familj består av tre avdelningar; Grundskoleavdelningen, Förskoleavdelningen och Resursavdelningen.

Samverkan mellan de olika verksamhetsavdelningarna och med externa aktörer kring förebyggande insatser för grupper och enskilda barn är en självklarhet i vår verksamhet. Alla barn, oavsett förutsättningar har rätt att utvecklas och nå kunskapsmålen. Huvudinriktningen är att verksamheten inom Barn och Familj ska bygga på en vetenskaplig grund.

För att nå de uppsatta målen är personalen den absolut viktigaste resursen och medarbetarnas engagemang och kompetens avgörande framgångsfaktorer.

Fridasroskolan är belägen i ett expansivt område i centrala Eslöv, med cykelavstånd till järnvägstationen.

Fridaroskolan består av elever i åldrarna 6-12 år med inkluderande fritidshem. Totalt består rektorsområdet av ca 360 elever och ca 50 medarbetare. På skolan finns kunnig och engagerad personal.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare/fritidspedagog arbetar du med barnens hela dag och har den fria leken som utgångspunkt. Den ligger som grund för att utveckla elevernas sociala förmågor, men också för att tillföra kunskaper i matematik, språk, samhällskunskap med mera, beroende på lekens innehåll.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är behörig fritidspedagog eller lärare i de tidigare åren med inriktning på förskoleklass och fritidshem. Du ska ha god kännedom om styrdokumenten, vara initiativrik och ha ett positivt förhållningssätt gentemot elever, föräldrar och kollegor. Du ska ha god förmåga att samarbeta men måste också kunna genomföra arbetsuppgifter självständigt. Gott bemötande, delaktighet och respekt är ledord som genomsyrar vår verksamhet. Hos oss har du chansen att utveckla och att utvecklas.

Du ska kunna arbeta med förskoleklass, skola och fritidshem.

Du kommer arbeta i arbetslag och vi ser gärna att du har behörighet i något av de praktiskt estetiska ämnena eller annat ämne för de lägre åldrarna.

Enligt lagen Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.police.se eller på närmaste polisstation.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Övrigt Inför rekryteringsarbetet har Barn och Familj, Eslövs kommun, tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Lön
Månadslön. Eslövs kommun tillämpar individuell lönesättning.

Omfattning/Varaktighet
Heltid. 100% dagtid , Tillsvidare

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2012-08-08
Antal platser: 2. Fridasroskolan söker fritidspedagog på 100%

Kontaktpersoner
Peter Sämfors
Rektor
Telefon 0413-62737
Mobil 070-6562691

Fackliga kontaktpersoner
Bodil Pesson
Lärarförbundet
Telefon 0413-62346

Anita Lennerwald
Lärarförbundet
Telefon 0413-62495

Ansökan
Ange referens: A285050
Sista ansökningsdag: 2012-08-02

Arbetsgivare
Eslöv kommun
Eslövs kommun -
Fridasroskolan

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2012-07-24

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Fritidspedagog, Förskola, Förskollärare

Dela med dig av "Fridasroskolan söker fritidspedagog på 100%, Eslövs kommun" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka
Tibble GymnasiumHammarö kommunMotala kommunMotala kommunFalu kommunSkoljobb.se