Trelleborgs kommun jobb Grundskollärare åk 1-5

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Det är du och dina arbetskamrater som gör oss till Sveriges bästa arbetsplats. Öppenhet, respekt och ansvar är våra gemensamma värderingar. Vi tror dessutom att en meningsfull fritid i kombination med hög livskvalitet gör att du tycker det är roligt att gå till jobbet. Låt oss tillsammans utvecklas och dra nytta av varandras kunskaper när vi skapar en bättre vardag för våra medborgare.

Arbetsplatsen
På Bäckaskolan finns grundskola f-5 och fritidshem med ca 150 elever. Skolan ligger i västra Trelleborg med närhet till grönområden, stranden och Albäcksskogen, vilket ger goda möjligheter till naturskön uteverksamhet. En minut från skolan ligger busshållplatsen där bussar till Malmö, Höllviken och Vellinge går flera gånger i timmen. Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stimulerande arbetsuppgifter, kompetensutveckling och ersättning för friskvård.

Arbetsuppgifter
Som lärare på Bäckaskolan arbetar du som en del i ett arbetslag. Du kommer att arbeta med elever i årskurs 1-5 som har en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning vilket innebär både självständigt arbete och arbete i grupp. Förutom undervisning ansvarar du även för mentorskap för en grupp elever. I din roll som mentor kommer du att ha stödjande och kunskapsutvecklande samtal och vara den naturliga kontakten med elevens vårdnadshavare.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har lärarexamen i årskurs 1-5 samt erfarenhet av att undervisa elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Det är meriterande om du har specialpedagogisk kompetens samt erfarenhet av att arbeta med alternativa verktyg och annan teknisk utrustning såsom datorer och interaktiva skrivtavlor. Du anpassar din undervisning till varje elev i gruppen. Som person är du ansvarstagande och har alltid ett elevperspektiv. Skolan verkar för ett gott samarbete med föräldrarna och det är därför viktigt att du har en väl utvecklad förmåga att kommunicera. Vidare ser vi att du har ett lösningsfokuserat förhållningssätt.

Arbetstid/varaktighet
75% Tillsvidareanställning

Tillträde
Omgående

Kontaktperson
Peter Hansson, rektor, 0708-817772

Fackliga företrädare
Sofie Paxer, Lärarförbundet 0410-733412
Ronnie Johansson, Lärarnas Riksförbund 0410-733414

Sista ansökningsdag
Intervjuer kommer att ske löpande så vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast, dock senast 2012-09-06.
Vi längtar och hoppas på att du vill bli en av oss!

Sidan publicerades
2012-08-16 00:00

Sidan ändrades
2012-08-16 00:00

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2012-08-16

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Grundskola, Grundskollärare 1-7 Ma / No, Grundskollärare 1-7 Språk / So, Övriga tjänster

Dela med dig av "Grundskollärare åk 1-5, Trelleborgs kommun" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka
MikaelgårdenPops AcademyMotala kommunMotala kommunHammarö kommunFalu kommunTierps kommunSkoljobb.se