Clockwork Skolbemanning jobb Gymnasielärare i sh/re till Älvdalen

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Om oss
Clockwork Skolbemanning & Rekrytering finns till för dig som vill arbeta i skolans värld, från förskola till högskola. Vi bistår skolor och förskolor med bemanning och rekrytering av skolledare, förskollärare, lärare och övrig skolpersonal. Ambitionen är att fylla personalbehovet utan att skolorna själva ska behöva ägna timmar åt administrativt arbete. Vidare vill vi komplettera den befintliga personalstyrkan med allt från elevhälsa, resurspedagoger till rektorer/rektorstöd samt handledning vid komplexa elevärenden. Allt för att du och dina kollegor faktiskt ska få mer tid till det som är viktigt – att vara elevernas främsta resurs för inlärning. Vi är ett auktoriserat och ISO-certifierat bolag med kollektivavtal för lärare och annan skolpersonal.

Läs mer om oss på www.clockworkpersonal.se och www.pedagogjobb.nu

Om företaget
Är du intresserad av att arbeta på en Sveriges bästa skolor? Hos oss möter du trevliga kollegor och elever samt en arbetsgivare som satsar på friskvård och kompetensutveckling. Vi är en välutrustad skola, med hög personaltäthet som även driver egen spetsutveckling. Älvdalens Utbildningscentrum AB (ÄUC) är ett friskolebolag som ägs av Landstinget Dalarna, Älvdalens Kommun och privata intressenter. Verksamheten omfattar gymnasium, yrkeshögskola och uppdragsutbildningar inom skog, transport och maskin samt naturturism och industri. Läs mer på www.alvdalen.com . Vi söker en gymnasielärare inom samhällskunskap och religion.

Dina arbetsuppgifter
Som gymnasielärare hos oss ansvarar du för planering, genomförande och bedömning av utbildning på våra yrkesförberedandeprogram i ämnena samhällskunskap och religion. I ditt uppdrag ingår att på ett positivt sätt bidra och forma skolans utveckling. Du kommer att ingå i ett arbetslag där man delar på arbetsuppgifter och tillsammans skapar en stimulerande arbetsmiljö med kollegialt lärande. Ditt uppdrag omfattar mentorskap och ansvar för information till vårdnadshavare. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start i augusti 2017.

Din profil
Du är legitimerad/behörig lärare i ämnena samhällskunskap och religion.
Vi sätter stort värde på din yrkeserfarenhet. Du ska vara ämneskunnig i kombination med en mycket god relationskompetens. Du ska vara väl förtrogen med ett formativt arbetssätt. Som person är du initiativrik och målinriktad samt har lätt för att engagera och motivera ungdomar och vuxna. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där du ska skapa goda relationer med elever, arbetskamrater samt med vårdnadshavare och andra personer utanför skolan.

I denna rekrytering samarbetar Älvdalens Utbildningscentrum med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering AB.

Visst är det dig vi söker? Tveka inte, registrera din ansökan via www.clockworkpersonal.se så snart som möjligt.

För ytterligare information är du varm välkommen att kontakta konsultchef Pernilla Hindsberg tel.nr: 0733-51 27 33

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se
Gilla oss på: facebook.com/skolbemanning
facebook.com/groups/rektorer
Instagram@skolbemanning

Arbetslivserfarenhet
Lärare i gymnasiet: erfarenhet efterfrågas

Om lön
Fast lön

Om anställningsvillkor
Heltid
Tillsvidare

Kontaktpersoner
Telefonnummer: 073-3512733, Pernilla Hindsberg
pernilla.hindsberg@clwork.se

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-04-20

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Allmänna ämnen, Biologilärare, Ekonomi, Engelska lärare, Extrajobb inom gymnasiet, Franskalärare, Geografilärare, Gymnasieskola, Idrottslärare, IT-lärare, IT-pedagog, Lärare i övriga språk, Lärare i övriga ämnen, Lärarvikarie, Matematiklärare, Medialärare

Dela med dig av "Gymnasielärare i sh/re till Älvdalen, Clockwork Skolbemanning" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka
Uddevalla kommunSurahammars kommun