Hands-On Science AB jobb Hands-On Science AB söker en Utvecklingspedagog

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Hands-On Science AB (www.hos.se) är ett läromedelsföretag i Kallhäll, Järfälla. Vi utvecklar och distribuerar naturvetenskapliga läromedel till skolor och förskolor över hela Sverige och vi står under kraftig tillväxt. Vår målsättning är att kombinera laborativa läromedel med enkla förklarande texter som tränar det praktiska arbetet i skolan. Hands-On Science är ett tongivande företag när det gäller programmerbara läromedel. Som en del av verksamheten arrangerar företaget lärarträffar, utbildningar, workshops samt mässevenemang.

För att stärka vårt utbildningsteam söker vi en utvecklingspedagog med kunskap inom teknik och programmering för skolan. Har du teknikintresse och har arbetat med elever i åk 6-9 är detta jobbet för dig.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i nära samarbete med vår utbildningspedagog som innehar behörighet för åk F-6. Tillsammans ansvarar ni för utveckling, leverans och uppföljning av vår utbildningsverksamhet. I uppdraget ingår även arbete med sociala medier och nätverkande.
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % med provanställning. Start enligt överenskommelse.

Din profil
Du har goda ämneskunskaper inom matematik, NO och teknik. Du är van att jobba innovativt och projektinriktat, med lärplatta och dator som främsta pedagogiska verktyg. Som utvecklingspedagog hos oss behöver du vara väl förtrogen och påläst om aktuell forskning och de styrdokument som åligger skolan för att tillsammans med våra chefer arbeta för att höja verksamhetens kvalitet.

Kravprofil
Pedagogisk högskoleutbildning och arbetserfarenhet inom skolan med god kunskap inom programmering och hur ämnet kan implementeras i skolverksamheten. Du bör vara van att inspirera och föreläsa för kollegor i och utanför din verksamhet. Du lyssnar, utmanar och följer upp arbetet. Att behärska svenska i tal och skrift är ett krav.

Villkor
I arbetet ingår resor samt visst arbete utanför kontorstider vid t ex workshops, lärarträffar samt mässor. Vi erbjuder dig plats i en innovativ grupp med naturvetare som arbetar med att utveckla och instruera lärare om hur undervisningen i programmering i skolan kan gå till.

Låter detta som ett arbete för dig?
Skicka omgående ditt cv med ett personligt brev senast 15 september. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Frågor om tjänsten besvaras av Agneta Nilsson via "agneta@hos.se" eller telefon 070-513 41 48.

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-08-07

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Förskola, Grundskola, Gymnasieskola, Matematiklärare, NO-lärare, Tekniklärare, Universitet/högskola, Yrkeshögskola, Övriga, Övriga tjänster

Dela med dig av "Hands-On Science AB söker en Utvecklingspedagog, Hands-On Science AB" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka
Skoljobb.seMotala kommunMotala kommun