Stockholms stad Hägersten-Liljeholmen jobb IKT intresserad förskollärare

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm

Vill du också ha ett av Sveriges viktigaste jobb? Hägersten-Liljeholmen är ett av Stockholms snabbast växande stadsdelsområden. Redan i dag bor här omkring 85 000 personer. Vi på stadsdelsförvaltningen tillhandahåller invånarna stöd och service inom bland annat förskola, social omsorg och äldreomsorg. Våra 2 300 medarbetare är den viktigaste anledningen till att våra verksamheter håller så hög kvalitet. Vi söker dig som vill vara med och fortsätta att utvecklas med oss!

Beskrivning
Förskolan Gläntan ligger i det trivsamma området Hägerstensåsen med närhet till natur och kultur. Förskolan består av fyra avdelningar och sammanlagt 90 barn. Innemiljön är ljus och inbjudande med stora lokaler som är pedagogiskt utformade utifrån barnens behov. Utemiljön är attraktiv med flera äventyrliga gårdar. På en av avdelningarna för de äldre barnen finns en IKT verkstad där barn och pedagoger tillsammans arbetar utforskande och projektinriktat. Det finns även en Smartboard på avdelningen som används dagligen i olika pedagogiska sammanhang. Vi söker en förskollärare som är intresserad av IKT, har kompetens inom IKT och vill vara med att utveckla vår digitala verksamhet utifrån det kompetenta barnet och en lärande organisation.

Arbetsuppgifter
Som förskollärare medverkar du till att en positiv och utvecklande miljö, med en god balans av omsorg, och lärande, dagligen skapas för varje barn och för hela gruppen. Det gör du genom att ansvara för det pedagogiska arbetet enligt förskolans verksamhetsmål.

Du är bekväm med pedagogisk dokumentation och använder det som grund för reflektion, diskussion och utveckling, tillsammans med kollegor, barn och familjer. Du reflekterar över ditt uppdrag och arbetssätt samt tar ansvar för helheten. Du är väl insatt i våra styrdokument och det systematiska kvalitetsarbetet som är en förutsättning för utveckling. Du bör även tycka om rollen som pedagogisk ledare för dina kollegor.

Sedvanliga arbetsuppgifter utifrån uppdraget.

Kvalifikationer
Endast legitimerade förskollärare sökes.

Projektinriktad. Utforskande och medforskande pedagog.

Bred kunskap inom IKT.

Insatt i Före Bornholmsmodellen.

Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift krävs.

Du är aktiv, drivande och har ett stort intresse för barns lärande. Du tycker det är spännande med sociala möten och kan kommunicera professionellt med föräldrar och kollegor. Att ha god samarbetsförmåga, vara lösningsfokusera och att välja arbetsglädje är grundläggande egenskaper som vi efterfrågar.

Övrig
I enheten finns pedagogisk utvecklare/IKT pedagog.

Stockholms stad arbetar med kompetenbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar: 2
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Hägersten-Liljeholmen
Referensnummer: 2016/2862

Kontakt
Birgitta Fagerlund, 0850823132

Facklig företrädare
Lärarförbundet, Lena Karlsson, 076-1223491

Sista ansökningsdag
2017-01-23

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-01-11

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Barnskötare, Dagbarnvårdare, Fritidspedagog, Förskola, Förskoleklasslärare, Förskollärare, Grundskola, I Ur och Skurpedagog, Montessorilärare, Reggio Emilialärare, Resurspersonal, Socialpedagog, Specialpedagog, Vikariat, Övriga tjänster

Dela med dig av "IKT intresserad förskollärare, Stockholms stad Hägersten-Liljeholmen" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb 2 lediga jobb fördelat på 2 annonser

Arbetsgivarens övriga jobb

Förskollärare med intresse för utveckling sökes till Ellen Keys Förskola, Stockholms stad Hägersten-Liljeholmen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vill du också ha ett av Sveriges...
2018-03-09

Förskollärare med ambition, Stockholms stad Hägersten-Liljeholmen

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Vill du också ha ett av Sveriges...
2018-03-07
Motala kommunSkoljobb.seTibble GymnasiumFalu kommunHammarö kommunMotala kommun