Trollhättans Stad jobb Kronan söker fritidspedagog

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi över 57 000 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 300 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas.
Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun.

Välkommen till oss på Kronan!
Vi söker dig som tillsammans med oss vill göra skillnad, på riktigt. Som med höga och positiva förväntningar på våra elever vill vara en världsförändrare.

Vi söker dig som har viljan och modet att med inspirerande nytänkande utveckla skolan och undervisningen, dig som vill ge allt för att eleverna på Kronan skall nå framgång i skolan och i livet – en chans att förändra världen!

På vår skola vet vi att olikheter berikar. Vi är en mångkulturell skola där många olika språk möts och utvecklas tillsammans. Kronan är en utvecklingsbenägen skola vilket bland annat märks i vårt deltagande i Skolverkets satsning ”Samverkan för Bästa skola”, där vi under tre år ska utvecklas tillsammans för att skapa en likvärdig utbildning för alla elever med höjda meritvärden som målsättning. I detta ingår att utveckla elevhälsan, vårt arbete kring formativ bedömning och språk – och kunskapsutvecklande arbetssätt tillsammans med vår studiehandledning för att nämna några områden där vi vidareutvecklar oss ytterligare lite till.

Kronan F-9 finns i ett kulturhus med bibliotek, medborgarservice, fritidsgård och kulturskolans alla aktiviteter. Det skapar spännande vägar till nya samarbeten. På Kronan ingår det i alla medarbetares grunduppdrag att samverka med de förvaltningar som finns på Kulturhuset Kronan. Det ger möjligheter som få skolor i Sverige har!

På Kronan smittas du snabbt av den positiva andan av att vilja göra saker tillsammans. För oss är arbetslaget och det kollektiva lärandet en framgång, hos såväl elever som personal.

Vem söker vi?
Nu söker vi er som är sugna på nya utmaningar och vill arbeta tillsammans med oss i Åk F-6. Skriv in de kvalifikationer som du hade. Din roll i arbetslagen är att tillsammans med befintliga lärare jobba för höjda meritvärden hos våra elever. Där ni tillsammans arbetar i team och prioriterar resurser och tid för att möta så många elevers behov som möjligt. Ni anpassar undervisningen, utmanar och coachar så att eleverna vet vad de ska lära sig och hur de ska nå sina mål. Ni ger dem förutsättningarna att lyckas!

Kvalifikationer
Du är utbildad fritidspedagog/lärare med inriktning mot fritidshem, trygg i dig själv, utåtriktad, strukturerad och drivande. Du tar egna initiativ och är öppen för nya idéer. Du är intresserad av pedagogisk utveckling och ser vinsten med samarbete och kollegialt lärande.

Du har erfarenhet av planering, dokumentation reflektion och analys utifrån gällande styrdokument. Du tror att alla gör rätt om de kan, såväl barn som vuxna och har en positiv inställning. Erfarenhet från flerspråkighet och mångkulturell verksamhet är meriterande.

Anställningsinformation
Vikariat 100% med tillträde augusti 2017 och t o m augusti 2018.
Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast Lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Referensnummer 2017/120

Kontakt
Linda Forssén, Rektor, 0520-49 72 60

Facklig företrädare
Lärarförbundet, 0520-49 79 13
Lärarnas Riksförbund, 0520-49 79 28

Sista ansökningsdag 2017-04-02

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-03-20

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Fritidsledare, Fritidspedagog, Förskola, Grundskola, Lärare i övriga ämnen, Övriga tjänster

Dela med dig av "Kronan söker fritidspedagog, Trollhättans Stad" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka
Motala kommunMarks kommunMagnetica Education ABUddevalla kommunJönköpings kommunMotala kommun