Svedala kommun jobb Lärare 5-7 NO / Musik - Röda skolan

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Svedala kommun växer och rustar nu för framtiden. Hos oss arbetar du i en expansiv kommun som värdesätter ett gott bemötande, öppenhet, engagemang och mod. Tillsammans bygger vi en attraktiv kommun och vi har många spännande utmaningar framöver.

Vill du vara med och forma vår nya skola? Aggarpsskolan.

Arbetsplats och arbetsuppgifter
Röda skolan är belägen centralt i Svedala tätort. Här går i nuläget cirka 240 elever från åk 2 till årskurs 7. Vi är skolan mitt i Svedala och har ett ständigt pågående värdegrundsarbete för att skapa en trygg skola att vistas i samt ett utvecklingsarbete för en ännu högre måluppfyllelse.

Vi står inför nya utmaningar eftersom Svedala är en växande kommun och behovet av skolor ökar. För att möta detta behov byggs just nu en ny 4 till 9-skola söder om järnvägen, Aggarpsskolan. Det är planerat att ta den nya skolan i bruk hösten 2018. Röda skolan har redan startat en anpassning till den nya organisationen för att kunna flytta in i den nybyggda skolan när den står klar. Vi har sedan i höstas utökat med paviljonger där vi har tre klasser med årskurs 7 elever.

Här kan du följa hur vår nya skola tar form, https://aggarpsskolan.svedala.se/

Som lärare på Röda skolan blir det din uppgift att ansvara för årskurs 5 till 7 inom musik och NO och sedan följa med dem till Aggarpsskolan. Du kommer också tillsammans med arbetslaget att fortsätta utveckla innehållet i verksamheten på skolan och vara med att påverka och forma den nya skolan.

Svedala kommun har en hög målsättning, vår vision är att alla ska lyckas. Vi har ett tydligt och gemensamt kvalitetsarbete med fokus på måluppfyllelse, elevernas lärande, resultat och inflytande. Vi arbetar tillsammans för en skola på vetenskaplig grund, beprövad erfarenhet och kollegialt lärande, där vi lär av varandra i en skola för alla.

Här kan du ta del av hur vi arbetar för att alla ska lyckas,
http://kvutis.se/
Kvalifikationer
För att trivas hos oss har du stort engagemang för uppdraget och vill arbeta tillsammans med oss för att alla ska lyckas.

Vi söker dig som är legitimerad 4-6 eller 7-9 lärare med ämnesbehörighet NO och musik. Det är en fördel om du har erfarenhet av och intresse för att vara handledare för studenter eftersom vi är en övningsskola. Vi värdesätter att du är en modig och öppen person som vill vara med och bygga upp Aggarpsskolan tillsammans med oss.

Vidare är du en positiv lärare som vill utvecklas och lära nytt. Välbefinnande, engagemang och lärande är ledord genom hela ditt arbete. Du bidrar i att driva och genomföra förbättringar både i arbetslag och tillsammans med eleverna. Att prova nya saker i klassrummet är viktigt för dig och du värderar kunskap på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Arbetslaget är kärnan i vår verksamhet och det är viktigt att du har intresse för att bygga hållbara och trygga relationer i ditt arbete med visionen, alla ska lyckas, i sikte.

Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetstid/varaktighet
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Lön
Individuell lönesättning tillämpas.

Sista ansökningsdag
2017-09-21

Kontaktpersoner
Marie Andréasson, rektor, 0709-478281
marie.andreasson@svedala.se
Camilla Nordén, Lärarförbundet, 0709-896466
Bertil Rantoft, LR, 0705-957702

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-09-07

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Grundskola, Gymnasieskola, Musiklärare, NO-lärare

Dela med dig av "Lärare 5-7 NO / Musik - Röda skolan, Svedala kommun" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka
Hvilan UtbildningSkoljobb.seMotala kommun