Trosa kommun jobb Lärare i årskurs 1-6 sökes till Vitalisskolan

Arbetsplatsen
Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med möjligheter i boende och närhet till storstadsregionen. Kommunen omsätter cirka 3/4 miljard och har 800 anställda. Med cirka 12 800 invånare är vi en kommun i stadig tillväxt.
Se mer på www.trosa.se

Skolverksamheten omfattar 360 medarbetare samt 2 100 elever och förskolebarn. Vitalisskolan är en F-6 skola med tillhörande fritidshem. På skolan arbetar ca 400 elever och ca 60 personal.

Arbetsuppgifter
Vi söker en pedagog som vill vara med att utveckla våra barn och vår skola!

Den övergripande arbetsuppgiften är att bidra till elevernas utveckling mot kunskapsmålen. Där ingår undervisning, handledning och stöd. I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera tillsammans med dina kollegor och ditt arbetslag.

Vidare kommunicerar du mål och utveckling med elever och vårdnadshavare. Vi arbetar i team och det är viktigt att bidra för att eleverna och verksamheten ska utvecklas.

Kvalifikationer
Krav på arbetlivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker dig som är behörig lärare.

Du är trygg, stabil, nyfiken och förväntas vilja vara med och driva skolans utvecklingsarbete inom bland annat IKT, entreprenörskap och formativ bedömning.

Vi vill att du har ett positivt förhållningssätt med utgångspunkt i att alla barn är allas ansvar. Vi vill att du har lätt för att samarbeta och bra på att skapa goda relationer med såväl barn som vuxna.

Vi vill att du har ett genuint intresse och en gedigen erfarenhet av att leda elever att uppnå sitt bästa utifrån sin förmåga.

Vi söker dig som har grundskollärarexamen och är legitimerad lärare i åk 1-6. Vi vill att du har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som klass-/ämneslärare. I ditt pedagogiska ledarskap är du lyhörd, bestämd, inkluderande och handlingskraftig.

Du har god pedagogisk insikt, förmåga att individualisera undervisningen samt en förmåga att analysera din undervisning för att på så sätt nå goda resultat. Du skapar också goda relationer med elever, föräldrar och kollegor.

Eventuell möjlighet till försteläraruppdrag kan finnas.

Anställningsvillkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde 2018-08-13, eller enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Andra uppgifter
Den som erbjuds tjänst inom barnomsorg och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg).

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2018-03-15
Arbetsgivarens referensnummer: A755003

Upplysningar
Marita Encke Dahlin
Rektor
070-737 92 86
0156-520 71
marita.encke-dahlin@trosa.se

Malin Palmér Andersson
Bitr rektor
070-588 20 47
malin.palmerandersson@trosa.se

Malone Melkersson
Facklig företrädare
malone.melkersson@edu.trosa.se

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2018-02-13
Nyckelord: Biologilärare, Engelska lärare, Engelska som modersmål, Extrajobb inom grundskola, Fysiklärare, Geografilärare, Grundskola, Grundskollärare 1-7 Ma / No, Grundskollärare 1-7 Språk / So, Kemilärare, Lärarvikarie, Matematiklärare, Montessorilärare, NO-lärare, Samhällskunskapslärare, SO-lärare

Dela med dig av "Lärare i årskurs 1-6 sökes till Vitalisskolan, Trosa kommun" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb 4 lediga jobb fördelat på 4 annonser

Arbetsgivarens övriga jobb

SVA lärare sökes till Vitalisskolan, Trosa kommun

Arbetsplatsen Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med...
2018-02-13

Förstelärare, Trosa kommun

Arbetsplatsen Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med...
2018-02-09

Lärare i Svenska, Trosa kommun

Arbetsplatsen Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med...
2018-02-09

Biträdande rektor, Trosa kommun

Arbetsplatsen Knappa timmen från Stockholm med buss, tåg eller bil har Trosa kommun blivit ett val för människor som söker en trivsam livsmiljö vid havet med...
2018-02-09
Skoljobb.seSmedjebackens kommunHelsingborgs StadLundaskolanMikaelgårdenMotala kommun