Järfälla kommun jobb Lärare i förskola / Förskollärare

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Arbetsplatsen
Sandvikskolan är en naturskönt belägen skola i Viksjö med ca 300 barn och 70 personal. Många verksamheter ryms inom vår organisation: Förskola,uteförskola, öppen förskola, grundskola F-5, särskola, fritidshem och fritidsklubb. Vår profil är natur och miljö, hälsa och friskvård och det finns fina möjligheter att utnyttja området i den pedagogiska verksamheten! Vår förskola har fem avdelningar med ca 100 barn. Vi tillämpar lösningsinriktad pedagogik LIP!

Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i.

Arbetsuppgifter
Du ska ansvara för att leda, utveckla och bedriva den pedagogiska verksamheten så att den stimulerar och utmanar barns nyfikenhet, utvecklings och lärande. Skapa förutsättningar för att arbeta mot strävansmålen enligt Lpfö 98 rev 10. Aktivt arbeta med verksamhetens värdegrund och Järfälla kommuns handlingsplan; Trygghet och Arbetsro.Vi söker en förskollärare som ska arbeta med åldrarna 1-3 år.

Kvalifikationer
Förskollärareutbildning eller behörig lärarutbildning för förskolan. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med barn i förskolan samt ha grundläggande kunskaper och värderingar av ledarskapsförmåga, vara strukturerad, empatisk, tydlig och stabil. Eftersom vi räknar med att du kommer att bli avdelningsansvarig inom en snar framtid, ser vi att du har erfarenhet av yrket och har ledarförmåga.

Anställningsvilkor
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Eftersom vi räknar med att du kommer att bli avdelningsansvarig inom en snar framtid, ser vi att du har erfarenhet av yrket och har ledarförmåga.
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2012-11-01

Löneförmåner:
Enligt lokalt kollektivavtal har förskollärare möjlighet att byta semesterdagstillägg mot extra ledighet, växling av semesterdagstillägg.
Antal platser: 1

Övrig information
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan
Ansök via "Ansök om tjänsten" nedan i annonsen.

Arbetsgivarens referensnummer:
A289905

Kontaktpersoner
Carina Svahn
Rektor
08-58029790

Annelie Sandell
Biträdande rektor
08-58029765

Anette Falk
Utvecklingsledare
08-58029726

Therese Söderling
Förskollärare
08-58029783

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2012-09-04

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Förskola, Förskollärare

Dela med dig av "Lärare i förskola / Förskollärare, Järfälla kommun" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka
Motala kommunSkoljobb.seMotala kommunRegion Gotland