Lundaskolan jobb Lärare / pedagog

Arbetsbeskrivning
Lundaskolan är en fristående skola med klasserna F-3. Vi är en liten skola med stora ambitioner. På Lundaskolan arbetar all personal tillsammans i ett helintegrerat arbetssätt vilket möjliggör högre personaltäthet under hela skoldagen. Att vi dessutom arbetar med mindre klasser 20-23 elever gör att Lundaskolan är en attraktiv skola att söka till. Vi har ett nära och väl utvecklat samarbete med vår systerskola Bergsundsskolan inte långt härifrån. Båda skolorna har en och samma ägare som arbetar kontinuerligt med att höja båda skolornas kvalite´ gällande både utbildning och fritidsverksamhet. Vi har för närvarande ca 700 barn i kö till vår verksamhet och det är 6 års kö att få plats på endera skola. På Lundaskolan är vi för närvarande 9 personer anställda. Vi har ett välfungerande samarbete med elevhälsan och våra föräldrar vilket utgör en god bas för barnens möjlighet till inlärning. Stök och bök är inget för oss. Skolan ligger centralt placerad i ett vanligt bostadshus i anslutning till en vacker gård på Lundagatan mellan Zinkensdamm och Hornstull.

Arbetsuppgifter
Lundaskolan är en lågstadieskola bestående av en förskoleklass och en årskurs ett, två och tre. I detta fall söker vi dig som vill arbeta med oss och påbörja arbetet i förskoleklass, för att sedan följa klassen vidare i 1-3. Vi disponerar 2 våningar på ca 800 kvadratmeter fördelat på ca 15 rum. De fungerar både som klassrum och fritids. Skolan har öppet måndag-fredag 07.00-17.30. 4-5 planeringsdagar per läsår är skolan stängd. Personalmöten hålls en gång i månaden och då stänger skolan klockan 16.00. Vi är en helintegrerad organisation där skolledare, lärare, fritidspedagoger och barnskötare arbetar sida vid sida. Arbetslaget följer eleverna från förskoleklass till årskurs tre. Du är alltid tillsammans med 1-2 pedagoger i klassrummet och arbetar således även på fritids 1-2 dagar/vecka. Vi söker dig som vi jobba på det här viset och gillar sammanhanget med kollegor. Att du tar stort eget ansvar och kan din läroplan. Har du läsinlärning och kan jobba med Bornholm är det en bonus. Planering har du på egen hand, samt med dina kollegor. Du ska kunna vara flexibel och inte rädd at rycka in på fritids om det krävs. Vi gillar att du gillar att arbeta flexibelt ,ute som inne och inte drar dig för att vara rastvakt eller planera ett matteprov. Vi har en hög ambition att alla elever hos oss ska nå sin fulla potential där du som nyanställd har stor möjlighet till påverkan av verksamheten och dess fortsatta utformning.

Antal elever på Lundaskolan är ca 60 fördelade på just nu tre klasser. Titta gärna på våra omdömen på www.skolinspektionen.se sök på föräldraenkät Lundaskolan.

Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig som är utbildad lärare med lärarlegitimation. Vi vill att du ska brinna för att jobba hos oss och vi lovar att utveckla dig och ge dig gott om utmaningar att växa som lärare och pedagog. Vi är en resursstark organisation där vår ambition är att tillhöra de bästa F-3 skolorna i Stockholm varje år. Därför ställer vi höga krav på dig likaså på de som ingår i vår organisation. Du ska kunna arbeta, planera och uttrycka dig väl i tal och skrift eftersom det är barn mellan 6-10 år vi arbetar med. Datorvana är ett krav. Vi tillämpar kollektivavtal och har ett gott samarbete med lärarförbundet. Vi samarbetar med Bergsundsskolan vilket gör att vi kan ibland vara många lärare tillsammans för att diskutera val av lärobok och metod. Välkommen med din ansökan via mail. Vi söker 2-3 personer lärare och lärare mot fritidshem /fritidspedagoger .

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2018-02-06
Nyckelord: Biologilärare, Engelska lärare, Engelska som modersmål, Extrajobb inom grundskola, Fysiklärare, Geografilärare, Grundskola, Grundskollärare 1-7 Ma / No, Grundskollärare 1-7 Språk / So, Kemilärare, Lärarvikarie, Matematiklärare, Montessorilärare, NO-lärare, Samhällskunskapslärare, SO-lärare

Dela med dig av "Lärare / pedagog , Lundaskolan" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka
Skoljobb.seHelsingborgs StadLundaskolanSmedjebackens kommunMotala kommunMikaelgården