Västerås stad jobb Lärare tidigare år till Tillbergaskolan

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Arbetsplatsbeskrivning

Vi vill skapa en skola som ger bästa möjliga start för barn och ungdomars kunskap och lärande. För att lyckas med detta behöver vi de skickligaste lärarna. Därför rekryterar just nu Tillbergaskolan två lärare som vill undervisa våra härliga elever i årskurs f-3 samt 4-6. Varmt välkommen att söka tjänsten!

Tillbergaskolan är "den lilla skolan mitt i samhället" i Tillberga strax utanför Västerås. Vår skola ligger belägen nära skog och stora gröna ytor. Vi är en grundskola där omkring 40 medarbetare arbetar dagligen, alla med olika kompetenser och erfarenhetet. Våra elever går i förskoleklass upp till årskurs 9 och är omkring 450 stycken.

Våra pedagoger arbetar tillsammans i arbetslag där man använder sina olika kompetenser. Genom samverkan oss emellan kan vi möta varje elevs olika behov av kunskapsinlärning. Vi arbetar med en ny teknik i klassrummen som ger inspiration och nya undervisningsmöjligheter. För oss är det viktigt med en trygg miljö där alla känner alla på skolan. Vi hoppas att du tycker likadant! I och med att vi har möjlighet att se eleven hela vägen, från förskoleklass till år 9, har vi förutsättningar att jobba med en tydlig röd tråd och att följa elevernas utveckling på ett bra sätt. Skollokalerna är nyrenoverade, ljusa och luftiga och sedan 2015 har vi en fantastisk skolgård med många möjligheter till aktiviteter för barn och ungdomar i alla åldrar.

Läs gärna mer om oss och vår skola på www.vasteras.se/tillbergaskolan

Arbetsbeskrivning

Enkelt skulle vi kunna säga att du kommer att arbeta med undervisning, handledning, planering och värdegrundsarbete utifrån läroplanen (LGR 11). Men att vara lärare idag handlar om så mycket mer, något som vi känner stolthet för. Att arbeta som lärare handlar om att ständigt utvecklas utifrån de elever vi möter. Att fånga elevernas intressen och utifrån det skapa rolig och utmanande undervisning. Det handlar också om att dokumentera elevernas lärande för att möjliggöra deras chanser till att nå sina mål. Förutom pedagogiken arbetar vi också med elevhälsoarbete för att säkerställa att våra elever mår bra och känner sig trygga. Framförallt får vi aldrig glömma att känna glädje i vårt arbete och att vi finns där för eleverna.

Vi söker nu två lärare för undervisning i f-3 och 4-6. För oss är det viktigt att våra elever får mycket kunskap och samtidigt utlopp för all sin nyfikenhet. Vi letar efter dig som har rätt engagemang och intresse att erbjuda detta till våra härliga elever i er inlärningsmiljö!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i årskurs f-3 och/eller årskurs 4-6 (tidigare åldrar). För dig är det naturligt att använda digitala verktyg i ditt pedagogiska arbete. Har du sedan tidigare arbetat inom skolverksamheter eller arbetat med barn och unga är det meriterande för tjänsten.

Våra förväntningar på dig är att du har ett tydligt pedagogiskt ledarskap i ditt klassrum där du arbetar med inkluderande lärmiljöer. Du ger alla elever förutsättningar utifrån deras lärstil och har förmåga att skapa struktur för att hantera vardagen i den föränderliga värld vi lever i. Du skapar tillit, är en förebild och bygger relationer med elever och deras vårdnadshavare. I vår verksamhet ställer vi upp för varandra och alla bidrar till ett positiv arbetsklimat.

Låter det intressant? Varmt välkommen med din ansökan! I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 %
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde: Lärare åk F-3 januari 2018 Tillträde: Lärare åk 4-6 tillträde v 45 (2017)
Antal platser: 2

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-24
Arbetsgivarens referensnummer: 2017/00642

Kontakt

Enhetschef/Rektor Eva Fahlbeck Mobil: 021-39 43 80

LR Mårten Lundgren Telefon: 021-39 22 98

Lärarförbundet Per Dahlberg Telefon: 021-39 26 79

Övrigt

Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund ”Alltid bästa möjliga möte”. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-08-11

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Biologilärare, Engelska lärare, Engelska som modersmål, Extrajobb inom grundskola, Fysiklärare, Geografilärare, Grundskola, Grundskollärare 1-7 Ma / No, Grundskollärare 1-7 Språk / So, Kemilärare, Lärarvikarie, Matematiklärare, Montessorilärare, NO-lärare, Samhällskunskapslärare, SO-lärare

Dela med dig av "Lärare tidigare år till Tillbergaskolan, Västerås stad" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka
MikaelgårdenPops AcademySkoljobb.seFalu kommunHammarö kommunTierps kommunMotala kommun