Eslövs kommun jobb Specialpedagog åk 1-6 Loftebyskolan

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Arbetsplatsen
Eslöv är en populär bostadsort med närmare 32 000 invånare, belägen i Öresundsregionen. I Eslöv är det nära till det mesta, inte minst tack vare de goda tågförbindelserna med övriga delar av Skåne och Köpenhamn. I kommunen finns småstadens lugn, närhet och levande landsbygd, men också tillgång till kultur och affärsutbud.

I Eslövs kommun tar vi tillvara alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter såsom kön, etnicitet eller funktionshinder. Kommunen är certifierad enligt standarden Investors in People, IiP, som förenar verksamhetsutveckling med delaktighet och utveckling för medarbetarna.

Förvaltningen Barn och Familj består av tre avdelningar; Grundskoleavdelningen, Förskoleavdelningen och Resursavdelningen.

Samverkan mellan de olika verksamhetsavdelningarna och med externa aktörer kring förebyggande insatser för grupper och enskilda barn är en självklarhet i vår verksamhet. Alla barn, oavsett förutsättningar har rätt att utvecklas och nå kunskapsmålen.

Huvudinriktningen är att verksamheten inom Barn och Familj ska bygga på en vetenskaplig grund.

För att nå de uppsatta målen är personalen den absolut viktigaste resursen och medarbetarnas engagemang och kompetens avgörande framgångsfaktorer.

Resursskolorna har två verksamhetsdelar Loftebyskolan 1-6 och Kunskapshusets resursskola.Verksamheterna är kommunövergripande särskilda undervisningsgrupper. Vi erbjuder ett alternativ till den vanliga skolan både på kortare och lite längre sikt. Primärt handlar det om att arbeta med elevers beteendeproblematik, men givetvis också bedriva skolundervisning.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ingå i ett arbetslag på fyra pedagoger för att stödja elever i behov av särskilt stöd. Utarbeta åtgärdsprogram och koppla detta till praktiska metoder i undervisningen samt att bistå enhetschefen i skolutvecklingsfrågor.

Kvalifikationer
Utbildad specialpedagog.

Du ska ha lätt för att samarbeta med både föräldrar och personal samt ha förmåga att se till det enskilda barnets behov såväl som till gruppens möjligheter.

Enligt Lag (2000:873) om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg skall du vara beredd att lämna ett registerutdrag (högst ett år gammalt) ur polisens belastningsregister. Utdraget beställs av den arbetssökande själv från Rikspolisstyrelsen. Blankett kan hämtas på www.police.se eller på närmaste polisstation.

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Övrigt Semestertjänst.

Inför rekryteringsarbetet har Barn och Familj, Eslövs kommun, tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Lön
Månadslön. Eslövs kommun tillämpar individuell lönsesättning.,

Omfattning/Varaktighet
Heltid,

Anställning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. 

Inför rekryteringsarbetet har Barn och Familj, Eslövs kommun, tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner
Ingemar Larsson
Rektor
Telefon 0413-627 31, 076-7812731

Fackliga kontaktpersoner
Carina Rasmussen
Lärare
Telefon 0413- 62916

Ansökan
Ange referens: A280588
Sista ansökningsdag: 2012-08-03

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2012-06-25

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Grundskola, Specialpedagog

Dela med dig av "Specialpedagog åk 1-6 Loftebyskolan, Eslövs kommun" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka
Surahammars kommunUddevalla kommunMotala kommunMagnetica Education ABPops Academy