Västerås stad jobb Trä- och metallslöjdslärare till Bjurhovdaskolan

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du vara med och hitta nya vägar till lärande inom slöjdämnet och skapa utveckling för våra elever? Nu söker vi på Bjurhovdaskolan en lärare trä- och metallslöjd. Kanske är du vår nya kollega?

Bjurhovdaskolan är en skola där 45 pedagoger med klasser från förskoleklass upp till år 6 arbetar tillsammans. Vi har förmånen att ansvara för cirka 330 elevers kunskapsutveckling. Genom en samverkan mellan samtliga pedagoger på skolan kan vi möta varje elevs behov av kunskapsinlärning. Vi ligger i de östra stadsdelarna, nära till skog och stora gröna ytor. Vi har även nära till kulturella områden såsom Anundshög och Badelundaåsen. Vi har en av Sveriges största solcellsanläggning vilket medför att vi delvis är självförsörjande av el. Vår verksamhet bygger på hörnstenar som trygghet, självkänsla, arbetsglädje och kunskap. Våra pedagoger arbetar tillsammans i arbetslag där man använder sina olika kompetenser. Vi arbetar med en ny teknik i klassrummen som ger inspiration och nya undervisningsmöjligheter. Du är varmt välkommen att söka tjänsten!

Läs gärna mer om oss och vår skola på www.vasteras.se/bjurhovdaskolan.

Arbetsbeskrivning

Som trä- och metallslöjdslärare arbetar du för att skapa engagemang hos eleverna för träslöjdsundervisningen. I din roll kommer du självständigt planera, utvärdera och följer upp undervisningen. Ditt mål är att utveckla elevernas kunskaper om olika hantverk. Du lär ut hur hantverket kan se ut beroende på vad det är för material och verktyg eleven arbetar med. Du kommer introducera eleverna till olika verktyg, redskap och maskiner och lär dem hur det ska användas och hanteras på ett säkert sätt. Tillsammans med övrig personal på skolan kommer du att sträva efter ett individuellt arbetssätt där vi på bästa sätt kan möta elevernas olika behov.

Kvalifikationer

Vi letar efter dig som är legitimerad grundskollärare med behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd. Har du behörighet att undervisa i ytterligare ämnen är det en merit. Vi är självklart intresserade om du tidigare har haft liknande uppdrag inom skolverksamheter eller arbetat med liknande uppgifter i ditt yrkesliv, men det är inget krav. Du behöver däremot ha kunskap att hantera dator och andra tekniska hjälpmedel i ditt dagliga arbete.

Som person är du stabil och trygg i dig själv och du har en god personlig mognad som kan se relationer i sitt rätta perspektiv samt skilja på et personliga och det professionella. Du har förmågan att motivera barnen i deras lärande och att skapa förståelse. Du agerar utifrån vision, mål och policy och lägger stor vikt vid att verksamheten håller hög kvalitet. Du har en förmåga att se möjligheter och lösningar och är inte rädd för att komma med egna idéer. Du kommunicerar på ett lyhört och smidigt sätt och har goda relationer till barn, föräldrar och kollegor.

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 %
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Välkommen med din ansökan senast 2017-08-24
Arbetsgivarens referensnummer: 2017/00643

Kontakt

Enhetschef/rektor Lolan Sjuls Telefon: 021-39 62 51

Lärarförbundet Mats Blomkvist Telefon: 021-39 62 63

LR Mårten Lundgren Telefon: 021-39 22 98

Övrigt

Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och välfungerande stad där framtidstro står i centrum. Tillsammans bidrar vi till välfärden och gör skillnad varje dag. I Västerås stad strävar vi efter att varje dag leva upp till vår värdegrund ”Alltid bästa möjliga möte”. Vi vill ha en sammansättning av medarbetare som speglar mångfalden i vårt samhälle. Det tror vi är viktigt för att få en stolt och välfungerande stad.

Funderar du på att flytta till Västerås? Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd medflyttarakademin kan ge dig och din respektive vid en eventuell flytt.

På vår hemsida har vi samlat information om hur det är att arbeta hos oss och vilka mervärden och förmåner du har som medarbetare. Västerås stad arbetar bland annat för att alla våra tillsvidareanställda medarbetare ska få möjligheten att önska tjänstgöringsgrad.

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-08-11

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Grundskola, Lärare i övriga ämnen, Slöjdlärare, Textilslöjdslärare, Träslöjdslärare, Övriga tjänster

Dela med dig av "Trä- och metallslöjdslärare till Bjurhovdaskolan, Västerås stad" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka
Motala kommunHammarö kommunPops AcademyTierps kommunMotala kommunFalu kommunSkoljobb.seMikaelgården