Stockholms stad Hässelby-Vällingby SDF jobb Två förskollärare till Maltesholms förskolor

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm

Hässelby-Vällingby stadsdelsförvaltning är en av Stockholms 14 stadsdelsförvaltningar. Förvaltningen ligger i nordvästra Stockholm och omfattar stadsdelarna Hässelby Gård, Hässelby Strand, Hässelby Villastad, Vällingby, Vinsta, Grimsta, Råcksta, Nälsta och Kälvesta. I Hässelby-Vällingby är det nära både till natur och rekreation kring Mälaren och till moderna affärscentra som Vällingby City. Det är ett expansivt område med stor nybyggnation och totalt 72 000 invånare.

Stadsdelsförvaltningen har 1500 anställda som ansvarar för verksamhet inom förskola, äldreomsorg, omsorg om personer med funktionsnedsättning, socialtjänst, stadsdelsmiljö, parker och kultur och fritid. Som anställd har du tillgång till motionslokal och flera träningspass och du kan även köpa förmånligt träningskort till Stockholms stads simhallar med gym och träningsanläggningar.

Mer information om oss hittar du på
www.stockholm.se/hasselby-vallingby

Beskrivning
Vi söker 2 erfarna förskollärare till en avdelning på förskolan Lekrummet. Ni är vana att leda grupper, har drivkraft och vilja att göra skillnad och skapa en likvärdig förskola för alla barn. Ni får gärna vara kollegor idag och som vill anta nya utmaningar och tillsammans med arbetslagen i vår enhet arbeta för vår devis "Maltesholms förskolor - din bästa start i livet".
I vårt upptagningsområde finns familjer med olika bakgrund, levnadsvillkor och behov. Detta ställer höga krav på lyhördhet, flexibilitet, nära samarbete med våra familjer.

Alla förskollärare ingår i enhetens utvecklingsgrupp samt deltar i stadsdelens övergripande nätverk för Mål och Resultatstyrning. Vi satsar på kontinuerlig kompetensutveckling i vår organisation och under kommande läsår ligger fokus på pedagogisk lärmiljö och barns inflytande.

I Maltesholms förskoleenhet ingår fyra förskolor, Måbär, Aprikos, Fyrklövern och Lekrummet. Förskolorna ligger i vackra omgivningar nära grönområden, parker och Mälaren. I vår verksamhet finns ca 220 barn och 50 medarbetare som fyller dagarna med lek och lärande under lustfyllda former.

Arbetsuppgifter
Vi bedriver ett aktivt kvalitetsarbete där du kommer att ingå i enhetens utvecklingsgrupp.
Som förskollärare ansvarar du för:
-att den dagliga verksamheten fungerar med god kvalitet.
-att planering, dokumentation och utvärdering genomförs i arbetslaget utifrån skollag, läroplan och enhetens verksamhetsplan.
-att inskolning och utvecklingssamtal genomförs enligt beslutad rutin.
-att det sker en positiv samverkan med familjer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har:
- förskollärarexamen och legitimation.
- erfarenhet i yrket.
- mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift.
- god datorvana och intresse för projekt- och dokumentationsarbete.
- god förmåga att kommunicera och leda arbetslag.

Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet av barn i behov av särskilt stöd. Som person är du engagerad, lösningsfokuserad och har ett gott bemötande mot familjer och kollegor.

Stockholms stad arbetar med kompetenbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar: 2
Sysselsättningsgrad: 100%
Ort: Hässelby
Referensnummer: 2016/2862

Kontakt
Ingela Sahlin, 0850805199
Helena Hedberg, 0850804131

Facklig företrädare
Lena Genberg, 08-50804490

Sista ansökningsdag
2017-01-22

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2017-01-11

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Barnskötare, Dagbarnvårdare, Fritidspedagog, Förskola, Förskoleklasslärare, Förskollärare, Grundskola, I Ur och Skurpedagog, Montessorilärare, Reggio Emilialärare, Resurspersonal, Socialpedagog, Specialpedagog, Vikariat, Övriga tjänster

Dela med dig av "Två förskollärare till Maltesholms förskolor, Stockholms stad Hässelby-Vällingby SDF" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka
Motala kommunUddevalla kommunMotala kommunMarks kommunJönköpings kommunMagnetica Education AB