StaffUp jobb Vårdlärare sökes till spännande uppdrag

Observera att sista ansökningsdag har passerat

Dina arbetsuppgifter
Söker du nytt jobb, nya möjligheter, nya utmaningar? Ett arbete som vårdlärare hos StaffUp är spännande och ger unika möljigheter. På StaffUp brinner vi för att hjälpa de bästa lärarna och skolorna att hitta varandra.StaffUp hyr ut kvalificerade lärare för längre och kortare tid till grundskolor och gymnasieskolor. Just nu söker vi dig som är behörig vårdlärare!

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av att arbete som vårdlärare som vill ha ett varierande arbete! Du är en duktig pedagog, har lätt för att samarbeta och värdesätter att möta såväl nya elever som kollegor. Vi uppskattar lärare som brinner för sitt ämne. Du kommer att ingå i en konsultgrupp med andra lärare på StaffUp och coachas i ditt arbete av en konsultchef med lång erfarenhet av skola och skolledning.

Om oss
StaffUp/RettBemanning är en av Nordens största franchisebaserade bemanningsbyråkedjor. Kärnverksamheten består av rekrytering till fasta anställningar, och förmedling av vikarier, till alla delar av näringslivet och offentlig verksamhet. Vårt mål är att vara branschens bästa arbetsgivare och rekryteringspartner för våra medarbetare och kunder. StaffUp/Rett Bemanning har i dag drygt 40-tal lokalt ledda och ägda kontor i Norge och Sverige.På StaffUp arbetar vi med specialistområden. Vi menar att framtiden kräver specialisering mot strategiska kompetensområden. Våra konsultchefer har professionell bakgrund inom respektive affärsområde.

Kontaktperson(er)
Lena Johannisson
072-1573545

Anställningsomfattning
Deltid

Anställningsform
Timanställning

Tjänstgöringsort
Burlöv

Tack för ditt intresse för tjänsten

Ange i Din ansökan att Du såg annonsen på skoljobb.se

Senast publicerad eller uppdaterad 2012-09-04

Observera att sista ansökningsdag har passerat


Nyckelord: Gymnasieskola, Vårdlärare, Övriga tjänster

Dela med dig av "Vårdlärare sökes till spännande uppdrag, StaffUp" till dina vänner:

Jobbet har sparats under Mina jobb
Arbetsgivarens övriga jobb
Just nu finns inga aktuella jobb att söka
Academic WorkAcademic WorkYrkesakademinYrkesakademinTibble GymnasiumFalu kommunSkoljobb.seMotala kommun