Utbildningsförvaltningen

I Lysekils kommun arbetar vi för att vara en hållbar och attraktiv kommun året runt, som kännetecknas av kreativitet och framtidstro. Du som arbetar här gör en viktig skillnad i människors vardag och bygger ett samhälle för alla. Vi är idag 1400 kollegor som utvecklar våra verksamheter och ger 14 400 invånare, 1 600 företag och 100 föreningar bästa möjliga service och förutsättningar att bo, leva och verka i Lysekil. Det är vi stolta över.

Ett liv i Lysekils kommun är ett liv nära både havet och bergen – här finns möjlighet till såväl eftertanke som äventyr i en av Bohusläns vackra kustkommuner. Läs gärna mer om Lysekil på Lysekils kommun - Lysekils kommun - Startsida.

Tröten, Almen och Mariedals förskolor

Beskrivning

Förskollärare till Almen, Mariedal och Trötens förskolor.

Förskolorna är centralt belägna i Lysekils östra delar med naturen nära inpå. Mariedals förskola arbetar åldersindelat 1-3 år samt 3-5 år. Almen och Trötens förskolor arbetar i åldersblandade barngrupper 1-5 år.

Arbetsuppgifter

Som förskollärare ska du utifrån nationellt och lokalt uppställda mål och riktlinjer ansvara för planering och genomförande för verksamheten på förskolan. Hos oss är planering, utvärdering, utveckling och dokumentation en viktig del i det systematiska kvalitetsarbetet.

Som förskollärare ska du vara engagerad, nyfiken, reflekterande och ständigt arbeta för att skapa en optimal lärmiljö för alla barn. Det är viktigt att du är lösningsfokuserad och positiv och stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet. Ditt förhållningssätt ska präglas av reflektion och analys och du ska utmana både barnen och dig själv i lärandeprocesser. 

I Lysekils kommuns förskolor skapas framtiden!
Kommunens förskolor utgår från ett barns perspektiv och ser det kompetenta barnet. Det innebär att barn och personal lär och utvecklas tillsammans. Vi inriktar oss särskilt på att verksamheten ska präglas av att vara trygg, rolig och stimulerande. Barn och vårdnadshavare har ett reellt inflytande på förskolans dagliga verksamhet. En grundläggande förutsättning för en god verksamhet är att det finns personal som
är professionell, engagerad och upplever stolthet i sitt arbete.

Kvalifikationer

Legitimerad förskollärare.

Att du har en positiv inställning och ser dig själv som en viktig förebild i barnens vardag är en självklarhet. Ett stort engagemang för barns lärande, socialt samspel och en inspirerande lärmiljö ser vi också som nödvändigt.
Du är nyfiken och reflekterande och ser det kollegiala lärandet som en naturlig del i arbetet.

Villkor

Lysekils kommun erbjuder fria pedagogiska måltider och arbetskläder för utomhusbruk.

Tillsammans med din ansökan bifogar du din legitimation samt ett utdrag ur belastningsregistret. Ansökan nås via polismyndighetens hemsida.

Övrigt

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 12/8 2019 eller tidigare enligt överenskommelse
Löneform Månadslön enligt avtal
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Lysekil
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/54
Kontakt
  • Petra Olsson Eggers, Förskolechef, 0523-61 32 65 alt. 072-145 38 30
Facklig företrädare
  • Nås via Lysekils kommuns växel, 0523-61 30 00
Publicerat 2019-04-11
Sista ansökningsdag 2019-05-10

Tillbaka till lediga jobb