Rektorsområde S, Storängsskolan

Beskrivning

Storängsskolan är en mångkulturell skola som präglas av stort engagemang. All personal ser möjligheter att tillsammans med eleverna skapa en god lärmiljö som präglas av trygghet och trivsel. På Storängsskolan går det ca 400 elever i årskurserna F-5. Årskurs 3 består av 3 klasser och vi söker nu en klasslärare till en av dessa klasser.

Arbetsuppgifter

Arbetet som klasslärare innebär att du ansvarar för undervisningen i de teoretiska ämnena och där mentorskap för gruppens elever ingår i uppdraget. Du kommer ingå i ett årskurslag och arbetslag tillsammans med kvalificerade och legitimerade lärare, vilket innebär att du har stort stöd med planering och upplägg. Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare mot de lägre åldrarna (F-3). Vi ser gärna att du är intresserad och har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt i det flerspråkiga klassrummet. Du har förmåga att motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och interaktivitet. Du har förmåga att se och möta varje elev och utgå från det som fungerar. Du är tydlig i din ledarroll, van vid att samarbeta i arbetslag, har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill.

Villkor

Vi genomför fortlöpande intervjuer under hela ansökningstiden.



Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 200107 eller efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/275
Kontakt
  • Johanna Regnell, 0727331492
Facklig företrädare
  • Maria Klavestrand, Lärarförbundet, 0122-85253
Publicerat 2019-11-04
Sista ansökningsdag 2019-12-16

Tillbaka till lediga jobb