Rektorsområde S, Storängsskolan

Beskrivning

Storängsskolan är en mångkulturell skola som präglas av stort engagemang. All personal ser möjligheter att tillsammans med eleverna skapa en god lärmiljö som präglas av trygghet och trivsel. På Storängsskolan går det ca 400 elever i årskurserna F-5. Vi har även ett stort fritidshem beståendes av 5 avdelningar med över 200 elever inskrivna.

Arbetsuppgifter

Vår bildlärare kommer vara föräldraledig och vi söker därför en vikarie till uppdraget. Du kommer att undervisa i bild i årskurs 4-5 och ansvara för rastaktiviteter. I uppdraget ingår det även helhetsansvar för skolans fritidshemsavdelning för elever i åk 3-5. Helhetsansvar innebär att  du tillsammans med en kollega ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av verksamheten. Du kommer ingå i fritidshemmens arbetslag tillsammans med 9 andra pedagoger vilket innebär att du har stort stöd med planering och upplägg. Tjänsten tillsätts under förutsättning av erforderliga beslut.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation i bild alternativt dig som är behörig lärare i fritidshem med inriktning bild. Som pedagog är det viktigt att du: - har ett tydligt ledarskap och förmåga att skapa en trygg inlärningsmiljö som präglas av studiero och lust till lärande, både i skola och på fritidshem. - har förståelse för uppdraget och att du skapar goda relationer till kollegor, elever och deras vårdnadshavare - i din roll är mån om att undervisningen håller hög kvalitet och planerar ditt arbete på ett effektivt sätt

-har en positiv elevsyn och utgår från att elever kan och vill För övrigt är du en trygg och stabil person som har självinsikt. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och har god förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vi ser gärna att du är intresserad och har erfarenhet av språkutvecklande arbetssätt i det flerspråkiga klassrummet. Du har förmåga att motivera och skapa lärande och lärmiljöer som präglas av inkludering, variation och interaktivitet. Du har förmåga att se och möta varje elev och utgå från det som fungerar.

Villkor

Heltid (visstidsanställning, vikariat 1 år) med eventuell möjlighet till förlängning



Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 200330 eller efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Finspång
Län Östergötlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/329
Kontakt
  • Johanna Regnell, 0727331492
Facklig företrädare
  • Maria Klavestrand, Lärarförbundet, 0122-85253
Publicerat 2020-01-08
Sista ansökningsdag 2020-02-13

Tillbaka till lediga jobb