Utbildningskontoret, Skolavdelningen, Ekedalsskolan

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Ekedalsskolan är en anrik F-5 skola med ca 400 elever vackert belägen i Gustavsberg och skolan har nyligen genomgått en totalrenovering.
På vår skola arbetar en varm och engagerad personalgrupp med elevernas bästa för ögonen. Arbetet präglas av den goda stämning och den respekt som råder mellan alla, såväl elever som lärare och övriga medarbetare. Vi bedriver en modern undervisning med digitala hjälpmedel som ett naturligt inslag i undervisningen och alla våra elever från årskurs tre har tillgång till egna digitala verktyg. Bemötande och god service är ledord i vår organisation.

Köket på Ekedalsskolan är ett tillagningskök med utvecklingsmöjligheter. I matsalen serveras lunch och mellanmål till skolans elever och personal.

Nu behöver vi två måltidsbiträden till skolans restaurang och vi söker dig som brinner för att servera god och näringsrik mat till våra yngre medborgare!

 

I rollen som måltidsbiträde har du en viktig roll i skolans kök och ingår i en arbetsgrupp där alla bidrar till slutresultatet under ledning av Kökssamordnaren. Arbetet innebär mycket kontakt med elever, lärare och övrig personal. Dina arbetsuppgifter består av grönsaksberedning, diska, sköta kökets tvätt, torka bord, plocka in varor, fylla på mat- och salladsbuffé, förbereda matsalen, matsalsarbete och delta i kökets egenkontroll.  Du ska kunna klara av enklare matlagning. Att verka för goda relationer är viktigt i köket då vi strävar mot en hög servicenivå.

Vi söker dig som har minst 1 års erfarenhet av liknande arbete. Vi har som krav att du har erfarenhet av arbete i kök med minst 300 portioner. Du kan självständigt utföra arbetsuppgifterna i kök och matsal, och har en drivkraft att ge kunderna bästa möjliga service och bemötande. Att vara ordningsam och hålla rent omkring sig är mycket viktigt för allas trivsel i köket. Har du dokumenterade kunskaper i livsmedelshygien är det meriterande.

Som person uppskattar du kundkontakt samt har förmåga att ge information och ta emot synpunkter från elever och personal. Du är positiv till kontakt med barn och ungdomar. Du behöver kunna tala och läsa på svenska och ska kunna kommunicera matsedelns innehåll. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt. Vi uppskattar om du är en positiv och flexibel person som är medveten om att köksarbetet emellanåt är tungt. Att du är en person som behåller lugnet i stressiga situationer är också viktigt.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning.

 

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

 

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen är en tillsvidareanställning på 75%, med ledighet då eleverna har sommar- och jullov. Tillträde är så snart som möjligt.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” och följ sedan instruktionerna. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan senast den 28 september 2021.

 

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta vår köckschef Christina Friman christina.friman@varmdo.se eller Per Wirmen, biträdande rektor, per.wirmen@varmdo.se.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde enl ök
Löneform Månadslön enl ök
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Gustavsberg
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/69
Publicerat 2021-09-10
Sista ansökningsdag 2021-09-28

Tillbaka till lediga jobb