Logoped till Tellusborgsskolan

Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Tellusborgsskolan

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Arbetsplatsbeskrivning

Tellusborgsskolan är en kommunal skola med kulturprofil för elever i åk 6-9. Vi har i dagsläget ca 690 elever.

https://grundskola.stockholm/hitta-grundskola/grundskola/tellusborgsskolan-6-9/

Arbetsbeskrivning

Vi söker en Logoped som har erfarenhet av att arbeta i skolan. Som logoped hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med elever, lärare och andra kollegor samt vara en del av elevhälsotemat och elevhälsans arbete. Vi söker dig som är van att skriva och aktivt delta i arbetet med pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram samt är van att arbeta med att stötta elever både enskilt och i grupp. Du ska också ha erfarenhet av att samverka med pedagoger kring att utveckla arbetet med ledning och stimulans i klassrummet samt en mer tillgänglig lärmiljö. Vi förväntar oss också att du är van att arbeta självständigt, men också vara en viktig del i EHT-teamet där även speciallärare, kurator, skolsköterska, skolpsykolog och biträdande rektor ingår. Du förväntas därmed vara en naturlig och viktig del i hela skolans elevhälsoarbete, både vad gäller det hälsofrämjande, förebyggande och åtgärdande arbetet.
Som person förväntar vi oss att du är bra på att kommunicera och att du värnar om goda relationer med elever, vårdnadshavare och personal samt att du har en vilja att agera förebild för medarbetare och en drivkraft att vara med och utveckla vår skola.

Kvalifikationer

Du ska ha vana att arbeta i skolan utifrån din profession och vara en del av elevhälsoteamet. Du ska ha vana av att arbeta med både främjande, förebyggande och åtgärdande insatser. Det är också meriterande att du är förtrogen med skolans arbetsgång och dokumentation rörande till exempel pedagogiska utredningar och åtgärdsprogram.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och följande kompetenser:
Du har god samarbetsförmåga och kan skapa goda relationer då arbetet innebär många kontaktytor med elever, personal och vårdnadshavare.





Övrigt

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 20210110
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/6732
Kontakt
  • Maria Rosell, 0850822745
  • Maria Rosell, 0850822745
Publicerat 2021-11-15
Sista ansökningsdag 2021-11-29
Legitimationskrav Logoped
Utbildningskrav Högskola/universitet

Att arbeta i Stockholms stad

Att jobba i Stockholms stad

Ta reda på hur det är att jobba i Stockholms stad genom vår karriärsida.

Till Karriärsidan
Läs mer om oss här

Dela länkar