Lärare i idrott och hälsa samt annat ämne, vikariat

Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Arbetsplatsbeskrivning

Backluraskolan är en F-6 skola med ca 430 elever. Skolan ligger i ett naturskönt område i Hässelby norra villastad. Här finns engagerade pedagoger och ett stort fokus på utveckling och kollegialt lärande. Vi har eget tillagningskök och en inspirerande skolgård som inbjuder till lek och rörelse.

Vi söker dig som är utbildad och legitimerad lärare, och som vill vara del av en lärande organisation med fokus på utveckling och kollegialt lärande. Vi har fokus på förhållningssätt och arbetar sedan läsåret 18/19 med LIP (Lösningsinriktad pedagogik). Vi lägger stor vikt vid att få in mer rörelse i elevens hela dag. Vi deltar i ett tre-årigt samarbete med Synligt lärande/Challenging Learning. Målet med detta arbete är att synliggöra lärandet och att få eleven mer delaktig och förstå sitt eget lärande.

I en miljö där vi tillsammans tar ansvar skapar vi också en trygg miljö för våra elever, en trygghet som sedan är grunden för inlärning. Vår målsättning är att alla våra elever ska lämna skolan med goda kunskaper och en stor tilltro till sig själv och sin egen förmåga.

Vi hoppas att du vill vara med och utveckla Backluraskolan tillsammans med oss, varmt välkommen med din ansökan!

Ditt arbete

Du kommer att undervisa i idrott och hälsa i två årskurser på lågstadiet. Du kommer också att undervisa i ett eller flera andra ämnen på mellanstadiet utifrån behörighet och erfarenhet. Vi ser gärna att du har behörighet och erfarenhet av att undervisa i engelska eller bild. I de dagliga arbetsuppgifterna ingår det att du planerar, genomför, utvärderar samt säkerställer en högkvalitativ undervisning som ger eleverna möjlighet att nå så långt som möjligt utifrån sina förutsättningar.

Din kompetens och erfarenhet

Vi söker dig som är legitimerad lärare i idrott och hälsa och ett annat ämne.

För att passa in hos oss behöver du ha elevens bästa i fokus, kunna se elevers olika behov, tillämpa ett relationellt förhållningssätt och därmed skapa de bästa förutsättningar för varje enskild elev. Vi värdesätter ett tydligt ledarskap där du också kan sätta gränser. Att bygga goda relationer och förtroendefulla samarbeten med kollegor, elever och vårdnadshavare ser vi därför som en naturlig del i arbetet. I gengäld erbjuder vi dig ett stimulerande arbete med stor frihet under ansvar!

Övrigt

Tjänsten är ett vikariat under vårterminen med möjlighet till eventuell förlängning. Tillträde enligt överenskommelse. Omfattning 75-100% beroende på ämnesbehörighet.

Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat.

Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på http://pedagogstockholm.se.

Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder.

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Backlura
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/6862
Kontakt
  • Sara Asp, rektor, 08-508 42 902
Facklig företrädare
  • Pegah Fard, Lärarnas riksförbund, 08-50842900
Publicerat 2021-11-22
Sista ansökningsdag 2021-12-10
Legitimationskrav Lärare
Utbildningskrav Högskola/universitet

Att arbeta i Stockholms stad

Att jobba i Stockholms stad

Ta reda på hur det är att jobba i Stockholms stad genom vår karriärsida.

Till Karriärsidan
Läs mer om oss här

Dela länkar