Vikariesamordnare och vikarie

Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen, Observatorielundens skola

Stockholm – vår huvudstad med miljoner drömmar, förväntningar och ambitioner. Vi jobbar för alla som lever här idag och i framtiden. Nu söker vi dig som vill tänka stort, nytt och annorlunda med oss – för stockholmarna.

Beskrivning

Observatorielundens skola är en kommunal F-9 skola med cirka 530 elever, centralt belägen vid Odenplan, Observatorielundens park och Stockholms stadsbibliotek. Vi har en personalstyrka på ca 70 personer, bestående av lärare, fritidshemspersonal, elevhälsa, serviceavdelning och skolledning.

Observatorielundens skola är stor om man utgår från antal elever och uppdelningen av stadier på fyra adresser vid Odenplan, men liten sett till antalet klasser. Det lilla i det stora präglar skolans kultur och är något vi värnar om. Vi är kvalitetsmedvetna och vill våra elever det absolut bästa. Våra skickliga medarbetare strävar hela tiden efter att eleverna ska ha så goda förutsättningar som möjligt och nå så långt det går. Vi skruvar ständigt på kvaliteten och gör vår yttersta för att utveckla verksamheten och förbättra lärmiljöerna. Vi är välutrustade digitalt och alla elever från årskurs 4 har en digital enhet. Skolans vision: Observatorielundens skola är en skola för alla. Alla elever på Observatorielundens skola ska få en god och likvärdig utbildning. Alla elever ska få möjlighet att nå goda resultat och utveckla sin fulla potential. Alla elever ska behandlas jämlikt och få det stöd de behöver för att lyckas väl.      

Arbetsuppgifter

Vi söker en serviceinriktad vikariesamordnare till skolan som även kan vikariera som lärare/fritids i våra årskurser. Dina arbetstider kommer att vara mellan kl 07.00-15.30. Du kommer att hantera frånvaro av personal tillsammans med skolans arbetslagsledare. Du kommer lyssna av skolans frånvarotelefon, registrera personalfrånvaro i skolans system, boka vikarier och själv gå in som vikarie där det behövs. Det kan även tillkomma enklare administrativa sysslor. 

Kvalifikationer

Du ska ha erfarenhet från arbete i kommunal skola. Gymnasieutbildning krävs och högskoleutbildning är meriterande. Det är meriterande om du har vana av BER, Agresso, LISA och Skolplattformen. Det är även meriterande om du har haft någon form av samordnarfunktion tidigare.

Du ska både kunna arbeta självständigt och samverka med arbetskamrater. Du ska vara flexibel, lösningsinriktad och stresstålig. Du behöver vara van vid digitala verktyg och känna dig bekväm med dess användningsområden och hantering. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Villkor



Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2021/6880
Kontakt
  • Linda Ahlström, 0850834004
Facklig företrädare
  • Sharmarke Omar Muhumed, Kommunal , 076–1234095
Publicerat 2021-11-22
Sista ansökningsdag 2021-12-06
Utbildningskrav Gymnasium

Att arbeta i Stockholms stad

Att jobba i Stockholms stad

Ta reda på hur det är att jobba i Stockholms stad genom vår karriärsida.

Till Karriärsidan
Läs mer om oss här

Dela länkar