Förskolan

Arbetsplatsen

I Karlsborg finns det fyra fina förskolor utspridda i kommunen; Myran, Kompassen, Vätterskolan och Kvarnbäcken. Samtliga förskolor har närhet både till natur och vatten, vilket vi tar väl tillvara på. Mycket av vår undervisning bedrivs utomhus på våra fantastiska gårdar eller genom utforskande i närmiljön. Varje förskola fokuserar extra på ett prioriterat mål som genomsyrar utbildningen på respektive förskola. Barns inflytande är viktigt för oss så dagarna, liksom barnens lärmiljöer, utformas mycket efter barnens intressen, behov, lust och nyfikenhet.

Arbetsuppgifter

Vi söker timvikarierande personal till våra förskolor. Här får du ett roligt och utvecklande arbete, du bidrar till och skapa en miljö där vi ger varje barn utmaningar, inspiration och lust till lek, lärande och skapande.
 
Arbetsuppgifterna varierar men den nära kontakten med barn, pedagoger och vårdnadshavare genomsyrar alla uppdragen; ingen arbetsdag är den andra lik.

Kvalifikationer

Du är positiv, ansvarsfull, engagerad och flexibel. Du har lätt för att kommunicera det svenska språket och gillar att samarbeta. Tidigare erfarenheter inom barnomsorg är meriterande. Utdrag ur belastningsregistret för förskola/skola är ett krav. 

Övrigt

Rekrytering kommer att ske löpande.

Karlsborgs kommun använder sig av rekryteringsverktyget Varbi för att hantera ansökningar, vilket också är ett led i att kvalitetssäkra vår rekryteringsprocess. Du söker jobbet genom länken i annonsen. 

Du som funderar på att söka tjänsten är varmt välkommen att höra av dig till oss, men vi undanber oss kontakt från försäljnings- och rekryteringsbolag. 

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 10 dagar)
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Timlön.
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Varierande utifrån verksamhetens behov
Ort Karlsborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer Dnr 2021-250
Kontakt
  • Helena Dahlqvist, helena.dahlqvist@karlsborg.se
  • Karin Gustavsson, karin.a.gustavsson@karlsborg.se, 0505-172 69
Facklig företrädare
  • Facklig organisation söks via kommunens växel, 0505-170 00
Publicerat 2021-12-22
Sista ansökningsdag 2022-01-31

Tillbaka till lediga jobb