Tillbaka

Fritidslärare/ Barnskötare

Djurö skola

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Varje dag går ca 7000 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. Värmdö skärgårdsskolor finns för att våra medborgare ska kunna bo och verka i vår vackra skärgård. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, utveckla våra medborgare.

Värmdö Skärgårdsskolor är ett rektorsområde med 4 skolor.  Vi har ca 380 elever tillsammans på våra 4 skolor. Skolorna är Djurö, som ligger på fastlandet, samt på Möja, Runmarö och Svartsö i Stockholms skärgård. Skolans geografiska område börjar vid Fågelbrolandet, i Strömma, sträcker sig ut mot havet och omfattar alla öar utan broförbindelse.

Vår vision:
Här får jag vara den jag är, växa, utvecklas och lära för livet.
Tillsammans bygger vi broar mellan öar, människor och verksamheter.

I uppdraget som fritidslärare är din främsta uppgift fritidsverksamheten.

I arbetsuppgifterna ingår även skolsamverkan med lärande aktiviteter av enskilda elever eller liten grupp utifrån ansvarig lärares anvisningar eller utifrån din egen planering kopplad till klassens arbete. Tjänsten innebär ett nära samarbete med klasslärare i den elevgrupp du är kopplad till, fritidskollegor samt samarbete i ett arbetslag där lärare, fritidspersonal, elevhälsoteam och eventuella resurser ingår.
På fritids möter du ca 30–40 barn som du arbetar med tillsammans med kollegor. Du är med och ansvarar för planering och genomförandet så att barnen får en meningsfull vistelse på fritids. Planering av rast verksamheten tillsammans med kollegor är ett uppdrag som ingår. För att du ska kunna göra en bra verksamhet och tillgodose elevernas behov kommer du ha planeringstid med fritidskollegorna, lärarna samt enskild planering. Du deltar även i arbetslagsmöte varje vecka då alla träffas.

Vi söker dig som är fritidslärare / barnskötare med erfarenhet av barn med särskilda behov. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, vårdnadshavare och kollegor. Vi lägger stor vikt vid sociala kompetenser, personlig lämplighet och kännedom om närområdet samt erfarenhet av tidigare arbete med barn i behov av särskilt stöd. Meriterande om du har kunskap om diabetes.

 

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

Värmdö kommun erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, SL-kort mot nettolöneavdrag, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen avser arbete i fritidshem med omfattning på 100% och är en tillsvidaretjänst. Tillträde den 8 aug 2022. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt dock senast 27 juni-22.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss, se kontaktperson nedan.

Kontaktuppgifter till arbetstagarorganisationerna hittar du på https://www.varmdo.se/fackligaorganisationer eller via Servicecenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 8 aug -22
Löneform månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Värmdö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/335
Kontakt
  • Aase Carlsson, 08-57048621
  • Maria Niläng, 08-57048625
Publicerat 2022-06-17
Sista ansökningsdag 2022-06-27

Dela länkar