Tillbaka

Lärare i svenska som andraspråk åk 4-9

Djurö skola

Värmdö är en förtrollande vacker plats i förändring där modiga medarbetare får saker gjorda. Genom tillit, handlingskraft och öppenhet, får våra medarbetare möjlighet att göra livet bättre för invånarna. I Värmdö ska varje medarbetare uppnå frihet att växa, frihet att välja väg, frihet att göra skillnad. Värmdö. Möt friheten.

Till Värmdö skärgårdsskolors rektorsområde, Djurö skola söker vi en

Lärare i svenska som andraspråk åk 4-9 med arbete i förberedelseklass

Varje dag går ca 7000 barn och ungdomar till en skola i Värmdö. Värmdö skärgårdsskolors rektorsområde finns för att våra medborgare ska kunna bo och verka i vår vackra skärgård. Hos oss får du arbeta med något av det mest värdefulla som finns, utveckla våra medborgare.

Djurö skola är en F-9-skola med ca 350 elever som tillsammans med skolorna på Möja, Runmarö och Svartsö ingår i Värmdö skärgårdsskolors rektorsområde. Skolområdets geografiska område börjar vid Fågelbrolandet i Strömma, sträcker sig ut mot havet och omfattar alla öar utan broförbindelse. Du kommer att jobba på Djurö skola, där vi har låg-, mellan- och högstadium.

Vår vision är: Här får jag vara den jag är, växa, utvecklas och lära för livet. Tillsammans bygger vi broar mellan öar, människor och verksamheter.

Du kommer att undervisa nyanlända i förberedelseklass och elever i svenska som andraspråk. Som lärare har du ansvar för planering, genomförande, dokumentation och utvärdering av undervisningen i de grupper du undervisar i. Du har ett nära samarbete kring bland annat planering och elevhälsa, med kollegor i arbetslaget samt övriga pedagoger, skolledare och elevhälsoteam på Djurö. Som lärare i Värmdö skärgårdsskola är uppdraget måluppfyllelse för alla elever.

 Vi söker dig som är legitimerad lärare i svenska som andraspråk, gärna i kombination med andra ämnen. Du har väl vitsordad erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är trygg i din yrkesroll och att du är tydlig gentemot barn, föräldrar och kollegor.

För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens belastningsregister en förutsättning för anställning.

I Värmdö kommun erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

 Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund, livserfarenhet och könsidentitet till tjänsten.

Anställningen omfattar 80-100 % och är ett vikariat med start den 9 augusti 2022, eller enligt överenskommelse, och fortgår till den 12 juni 2023. Urval och intervjuer sker löpande så registrera gärna din ansökan så snart som möjligt.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att klicka på ”sök jobbet” och följ sedan instruktionerna. Välkommen med din ansökan senast den 5:e juli 2022.

Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Maria Niläng, rektor, 08-570 486 25 Fackliga representanter nås via kontaktcenter, 08-570 470 00.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 220809
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 80-100 %
Ort Djurö
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2022/325
Kontakt
  • Maria Niläng, 08-57048625
  • Aase Carlsson, 08-57048621
Publicerat 2022-06-17
Sista ansökningsdag 2022-07-05

Dela länkar